aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΗ «ντρίμπλα» του κόουτς για το συμβόλαιο

Η «ντρίμπλα» του κόουτς για το συμβόλαιο

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Λογικό είναι οι ευρωπαϊκές επιτυχίες του ΑΠΟΕΛ και δη η πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες του Γιουρόπα Λιγκ να έχουν θετική αντίχτυπο τόσο στον Τόμας Κρίστιανσεν που ηγείται αυτής της προσπάθειας όσο και στους ποδοσφαιριστές με την απόδοσή τους.

Μήπως, εκτός από τον Πιέρο Σωτηρίου για τον οποίο εδώ και μήνες γίνεται «παρέλαση» συλλόγων που φέρονται ως υποψήφιοι για να αποκτήσουν τα δικαιώματά του, κρούση έγινε και στον Δανό προπονητή, το συμβόλαιο του οποίου εκπνέει τέλος της σεζόν; «Δεν θέλω να μιλήσω για εμένα τώρα. Θα μιλήσουμε με τη διοίκηση και πιο μετά, προς το τέλος της σεζόν», ήταν η απάντησή του.

Ουσιαστικά «ντρίμπλαρε» την ερώτηση και αρκέστηκε να οριοθετήσει μονάχα στον χρονικό ορίζοντα των εξελίξεων όσον αφορά στην παραμονή του ή όχι στον σύλλογο. Και όλα αυτά την ώρα που οι ιθύνοντες στην Εταιρεία ΑΠΟΕΛ εκφράζονται με τα καλύτερα λόγια για τη δουλειά που επιτελεί στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος» και το πιθανότερο είναι πως εάν η συνέχεια της ομάδας είναι η προσδοκώμενη θα ανανεωθεί η συνεργασία του.

«Για τους παίκτες είναι λογικό μετά από αυτά που πέτυχαν να προσελκύσουν την προσοχή άλλων συλλόγων. Παρόλα αυτά έχουν συμβόλαιο, είναι προσηλωμένοι και γνωρίζουν πως δεν θα αποχωρήσει κανένας πριν από το καλοκαίρι», ανέφερε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ και δεν θέλησε να επεκταθεί επί του συγκεκριμένου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ