aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΗ Ντιναμό Ζάγκρεμπ και ο τρομερός Ρογκ

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ και ο τρομερός Ρογκ

H Ντιναμό Ζάγκρεμπ είναι μια από τις πέντε πιθανές αντιπάλους του ΑΠΟΕΛ. Η ομάδα από την Κροατία προκρίθηκε στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ σε βάρος της Ντιναμό Τιφλίδας και οι πληροφορίες κάνουν λόγο για μια σκληροτράχηλη ομάδα, ειδικά στην έδρα της.

Το μεγάλο της αστέρι ακούει στο όνομα Μάρκο Ρογκ, ο οποίος βρήκε δίχτυα στην αναμέτρηση με την Ντιναμό Τιφλίδας και «σφράγισε» το εισιτήριο των Κροατών. Το τέρμα του 21χρονου Κροάτη στράικερ από όποια μεριά και να το δουν οι ιθύνοντες του συλλόγου είναι… χρυσάφι.

Από τη μια εξασφάλισε την πρόκριση (και τη συμμετοχή στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ) και από την άλλη είναι ένα ακόμη ισχυρό διαπραγματευτικό όπλο στα χέρια τους μια και πλέον η ανάγκη για χρήματα δεν είναι τεράστια.

Η Νάπολι είναι διατεθειμένη να εκκινήσει και πάλι τις προσπάθειες απόκτησης του πολλά υποσχόμενου επιθετικού. Μονάχα που αυτήν τη φορά δεν θα της ζητήσουν 12 εκατομμύρια ευρώ, αλλά περισσότερα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ