aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΗ νέα ομάδα του Γιάννη Γιαννιώτα

Η νέα ομάδα του Γιάννη Γιαννιώτα

Ενδιαφέρον για τον Γιαννιώτα φέρεται να υπάρχει από την Ισπανία καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα του grada3.com δύο ομάδες από τη Σεγούντα Ντιβισιόν έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του με κανονική μεταγραφή από τον Ολυμπιακό.

Όπως αναφέρουν οι Ισπανοί, Κάντιθ και Κόρδομπα είναι οι δύο ομάδες που εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του Γιαννιώτα, ο οποίος επιθυμεί να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό, αλλά αυτή τη φορά με μεταγραφή και όχι ως δανεικός.

Ο 24χρονος Έλληνας εξτρέμ έχει «κοπεί» από τον Μπέσνικ Χάσι καθώς δεν βρίσκεται στα πλάνα του τεχνικού του Ολυμπιακού και ως τη λήξη της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου αναμένεται να αποχωρήσει από τους «ερυθρόλευκους».

Όπως αναφέρουν οι Ισπανοί, Κάντιθ και Κόρδομπα είναι οι δύο ομάδες που εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του Γιαννιώτα, ο οποίος επιθυμεί να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό, αλλά αυτή τη φορά με μεταγραφή και όχι ως δανεικός. Σύμφωνα με το grada3.com τόσο η Κάντιθ όσο και η Κόρδομπα θα ήταν διατεθειμένες να πληρώσουν για τη μεταγραφή του Γιαννιώτα, ενώ το ποσό που απαιτείται είναι κάτω του ενός εκατομμυρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ