aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΗ (νέα) ευκαιρία του Αρτυματά

Η (νέα) ευκαιρία του Αρτυματά

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Από τη μια η λειψανδρία στη θέση του κεντρικού αμυντικού και από την άλλη ο συνωστισμός που παρατηρείται στη μεσαία γραμμή και ειδικότερα στο ανασταλτικό κομμάτι (Φαρίας, Μοράις, θέση Βινίσιους, αλλά και Εμπεσίλιο) φέρουν την υποψηφιότητα Αρτυματά να κερδίζει πόντους για να καλύψει τη στον αγώνα με την Ντούντελανζ την ερχόμενη βδομάδα.

Ο Αρτυματάς δεν είναι η πρώτη φορά που θα επιστρατευτεί (εφόσον το αποφασίσει ο Μπέιν) να αγωνιστεί κατά συνθήκην ως κεντρικός αμυντικός και δεν αποκλείεται από τη στιγμή που στην ομάδα υπάρχει κενό στη θέση των στόπερ, ακόμα και μετά την απόκτηση κεντρικού αμυντικού για τον οποίο ψάχνουν στον ΑΠΟΕΛ, να πάρει μετάθεση στη συγκεκριμένη θέση. Με την προϋπόθεση βέβαια πως θα έχει και την ανάλογη απόδοση.

Ο διεθνής άσος των γαλαζοκίτρινων πήρε πολλές ευκαιρίες τόσο από τον Κετσπάγια, αλλά και από τον Κρίστιανσεν, ενώ το ίδιο αναμένεται να γίνει και από τον Μπέιν. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή στον οποίο ο ΑΠΟΕΛ επενδύει, ανεξάρτητα αν μέχρι τώρα ο 24χρόνος παίκτης δεν έπιασε το «limit up» της τιμής του σε απόδοση, αλλά και εξέλιξη.

Η φετινή σεζόν θα είναι άκρως καθοριστική για τον Αρτυματά, για να μπορέσει να κερδίσει μια θέση στις βασικές επιλογές του προπονητή του. Ο συναγωνισμός είναι ακόμα πιο έντονος φέτος, αλλά αυτό ίσως αποδεικτεί σαν επιπλέον κίνητρο για να μπορέσει ο Αρτυματάς να κερδίσει το προσωπικό του στοίχημα, αλλά και όλων όσων πίστεψαν στο ταλέντο του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ