aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΗ μοίρα, τα όνειρα και η ιστορία του ΑΠΟΕΛ

Η μοίρα, τα όνειρα και η ιστορία του ΑΠΟΕΛ

Δηλώσεις στην κάμερα της Cytavision παραχώρησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος για τον ιστορικό αγώνα κόντρα στην Ρεάλ την ερχόμενη Τετάρτη εκτός έδρας για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Για το γεγονός ότι ο κόσμος ζήτησε διπλό στο Σαντιάγο Μπερναμπέου: «Ο κόσμος δικαιούται να ονειρεύεται και τα όνειρα του να μην έχουν κανένα όριο. Δεν υπάρχει πιο μεγάλος αντίπαλος από την Ρεάλ. Ξέρουμε ότι η μοίρα μας θα εξαρτηθεί από μια υπερπροσπάθεια. Θα πάμε εκεί αντιλαμβανόμενοι το μέγεθος του αντιπάλου αλλά και περήφανοι για την δική μας ομάδα. Η προσπάθεια που θα γίνει θα είναι μεγάλη. Από κει και πέρα είναι ποδόσφαιρο… θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Για το ότι ο ΑΠΟΕΛ πάει με εμπειρία στην Ισπανία: «Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο η εμπειρία σε τέτοια μεγέθη. Η δική μας εμπειρία είναι μια εμπειρία κυπριακής ομάδας η οποία πέτυχε πολλές υπερβάσεις. Μιλάμε για το ψηλότερο επίπεδο. Ο ΑΠΟΕΛ δεν έχει φοβηθεί κανέναν αντίπαλο, θα πάμε να παλέψουμε για την ιστορία μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ