aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΗ μετεγγραφή στην Ομόνοια, ο Αλωνεύτης και ο Μαλέκκος

Η μετεγγραφή στην Ομόνοια, ο Αλωνεύτης και ο Μαλέκκος

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΘΩΜΑ

Σε συνέχεια της συνέντευξης του Κίλιαν Σέρινταν στο αγγλικό διαδικτυακό Μέσο ο Ιρλανδός επιθετικός αναφέρθηκε στη μετεγγραφή του από τον ΑΠΟΕΛ στην Ομόνοια το καλοκαίρι του 2015 και στην αντιπαλότητα που υπάρχει μεταξύ των δύο «αιωνίων».

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων (οι οποίοι ήταν πλήρως ενημερωμένοι για το κυπριακό πρωτάθλημα) κατά πόσο η μετεγγραφή του από τον ΑΠΟΕΛ στην Ομόνοια είχε προεκτάσεις ανάλογες των μετεγγραφών των Μαλέκκου και Αλωνεύτη απάντησε:

«Γενικά μπορώ να πω ήταν εντάξει οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ με τη μετεγγραφή μου. Δεν υπήρχαν αντιδράσεις στον δρόμο ούτε κάτι περισσότερο. Πιστεύω ότι έπαιξαν ρόλο και οι περιστάσεις».

«Το συμβόλαιο μου ήταν για δύο χρόνια με την ομάδα, έληξε και ο ΑΠΟΕΛ αποφάσισε να μην το ανανεώσει. Στη συνέχεια έμεινα ελεύθερος για λίγο καιρό και ήρθε η πρόταση από την Ομόνοια, τα βρήκαμε και συμφωνήσαμε.

Για την αντιπαλότητα μεταξύ ΑΠΟΕΛ και Ομόνοιας και για το πώς έζησε το ντέρμπι σχολίασε: «Λόγω του ότι είναι μικρό το νησί μπορείς να νιώσεις την αναμονή για τον αγώνα, όλοι ξέρουν για τον αγώνα και αυτό κάνει την διαφορά πιστεύω.

«Είναι αρκετή η αντιπαλότητα μεταξύ των δύο ομάδων. Ίσως το νιώθω περισσότερο εγώ λόγο της μετεγγραφής μου από τον ΑΠΟΕΛ στην Ομόνοια, αλλά ακόμα και μία εβδομάδα πριν τον αγώνα γίνομαι νευρικός. Ακόμα όμως και τη μέρα μετά τον αγώνα από το μυαλό μου περνούν όλα τα σενάρια τα  οποία έγιναν ή μπορούσαν να γίνουν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ