aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΗ μεγάλη επιστροφή και οι ιδανικές συνθήκες για συνεργασία με Μπράγκα!

Η μεγάλη επιστροφή και οι ιδανικές συνθήκες για συνεργασία με Μπράγκα!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ

Μια από τις «μετεγγραφές» του καλοκαιριού για τον ΑΠΟΕΛ είναι ο Πάολο Ζόρζε. Ένας από τους κορυφαίους αμυντικούς που φόρεσαν την γαλαζοκίτρινη φανέλα επιστρέφει στην Κύπρο για τον ΑΠΟΕΛ αυτή την φορά από άλλο πόστο αφού θα βρίσκεται στο τεχνικό τιμ του Μπρούνο Μπαλταζάρ.

Ένας εξαιρετικός επαγγελματίας, που άφησε το δικό του στίγμα στην πορεία του ΑΠΟΕΛ στο Τσάμπιονς Λιγκ, μέλος της κορυφαίας ομάδας που έφτασε μέχρι τα προημιτελικά με τους γαλαζοκίτρινους επιστρέφει στον Αρχάγγελο αυτή τη φορά από άλλο πόστο.

Τόσο ο Μπρούνο Μπαλταζάρ αλλά και γενικά στον ΑΠΟΕΛ θέλουν να αντλήσουν όσα περισσότερα μπορούν από ένα παίκτη με πλούσιες ποδοσφαιρικές παραστάσεις οι οποίες θα βοηθήσουν σημαντικά την ομάδα της Λευκωσίας σε όλα τα επίπεδα.

Διαβάστε επίσης: ΒΙΝΤΕΟ: Η μαγική ντρίμπλα του Σάλαϊ στο φιλικό της Ουγγαρίας

Γνωρίζει τι θα πει ΑΠΟΕΛ, τους στόχους και τις απαιτήσεις της ομάδας αφού τα έζησε στον υπέρτατο βαθμό με τεχνικό τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και η παρουσία του θα παίξει καταλυτικό ρόλο ακόμα και μέσα στα αποδυτήρια λόγω του ηγετικού αλλά και δυναμικού του χαρακτήρα.

Διαβάστε επίσης: Ύμνοι για Σάλαϊ: «ήταν απόλαυση»

Ο παλαίμαχος άσος, πρώην αρχηγός της Μπράγκα βρισκόταν στις Ακαδημίες της Πορτογαλικής ομάδας και δεν αποκλείεται στο μέλλον να παίξει σημαντικό ρόλο σε προσθήκες ή συνεργασίες που ενδεχομένως να γίνουν με την Μπράγκα εκμεταλλευόμενοι στον ΑΠΟΕΛ την άριστη σχέση που διατηρεί με την ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά ο Ζόρζε.

Μην ξεχνάμε πως υπάρχουν πολλοί παίκτες που ο ΑΠΟΕΛ θα μπορούσε να αποκτήσει όπως για παράδειγμα ο Άλεφ για τον οποίο έχουν ενδιαφερθεί ήδη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ