aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΗ Μαρία Κορτζιά αποκάλυψε πότε θα παντρευτεί τον Πιέρο Σωτηρίου

Η Μαρία Κορτζιά αποκάλυψε πότε θα παντρευτεί τον Πιέρο Σωτηρίου

Στην Κοπεγχάγη, όπου ακολούθησε τον αρραβωνιαστικό της, Πιέρο Σωτηρίου, φωτογραφήθηκε η Μαρία Κορτζιά για το περιοδικό Omikron. Η Μαρία μίλησε για τη νέα της ζωή στην Κοπεγχάγη και για την πρόταση γάμου που της έκανε το καλοκαίρι ο αγαπημένος της.

«Περίμενα πως θα γινόταν αλλά σίγουρα όχι στις διακοπές μας. Νόμιζα ότι θα το έκανε κάπου που θα ήμασταν εντελώς μόνοι, όπως στην Κοπεγχάγη, αφού στη Σκιάθο είχαμε πάει με φίλους. Συνωμότησαν όμως όλοι και έγινε με τρόπο που δεν κατάλαβα απολύτως τίποτα. Ήταν τόσο συγκινητικό που μετά από τόσο καιρό γινόταν αυτό το πράγμα, που δεν μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματά μου.» είπε για την πρόταση γάμου.

Ανάμεσα σε άλλα. αποκάλυψε ότι ο γάμος τους θα γίνει σε δύο χρόνια, δηλαδή το 2019: «Έχω κάποια πράγματα στο μυαλό μου, αλλά ακόμα δεν μπήκαμε στη διαδικασία να κλείσουμε ημερομηνίες, αφού θα γίνει σε δύο χρόνια».

Δείτε παρακάτω στιγμιότυπα από τη φωτογράφηση της Μαρίας στην Κοπεγχάγη:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ