aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΗ μανία με την τάξη, η συγκατοίκηση και το στόρι της γνωριμίας τους!

Η μανία με την τάξη, η συγκατοίκηση και το στόρι της γνωριμίας τους!

Αποκαλυπτική ήταν στη συνέντευξη της Μαρίας Κορτζιά στο περιοδικό Down Town (02/10) και ανάμεσα σε πολλά άλλα αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Πιέρο Σωτηρίου του ΑΠΟΕΛ.

Όλες τις οι αναφορές συμπεριλαμβάνονται και στη συνέντευξη που δημοσιεύσαμε χθες, ωστόσο θεωρήσαμε σωστό να κάνουμε ένα ξεχωριστό δημοσίευμα, διότι τα λεγόμενα της Κορτζιά για τη σχέση της με τον άσο του ΑΠΟΕΛ, οδηγούν στο συμπέρασμα πως ο έρωτάς τους κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα.

Μίλησε για τη συγκατοίκησή της με τον 24χρονο φορ και πως μοιράζονται τις δουλειές στο σπίτι. «Είναι ένας άνθρωπος που έχει μανία με την τάξη. Τα θέλει όλα τακτοποιημένα και συγυρισμένα. Με βοηθάει και με ωθεί να κάνω κι εγώ το ίδιο. Είναι πολύ θετικό για έναν άντρα να βοηθάει την κοπέλα του να κάνει δουλειές και να τις μοιράζονται», είπε αρχικά.

«Σίγουρα δεν είναι εύκολο θέμα. Αλλά τίποτα δεν είναι απλό στη ζωή. Αν ένα ζευγάρι είναι πραγματικά αγαπημένο, όσες δυσκολίες και να αντιμετωπίσει στη συγκατοίκησή του, θα τις ξεπεράσει», πρόσθεσε.

Για το αν κάνει υποχωρήσεις απάντησε: «Πώς δεν κάνω; Ίσως κάνω και τις περισσότερες… Ειδικά αν είναι να τσακωθούμε, θα κάνω πίσω γιατί δεν μπορώ τους καυγάδες και τις εντάσεις. Δεν είναι ότι κάνω πίσω γιατί είμαι γυναίκα, αλλά δεν μπορώ να τσακώνομαι! Ό,τι μου συμβαίνει δεν μπορώ να το κρατάω μέσα μου. Θέλω να πάω να πιάσω τον άλλον και να το λύσω – όποιος κι αν είναι αυτός».

Για την πρώτη της γνωριμία με τον Πιέρο: «Σε ένα club, στη Λευκωσία. Πριν από 5 χρόνια. Μετά πιάσαμε κουβέντα μέσω Facebook. Τελικά τα Social Media βοηθάνε πολύ!» (σ.σ. γελάει).

Τα… χαρίσματα του Σωτηρίου: «Το ότι είναι πολύ προστατευτικός, γλυκός, ευγενικός, έχει τρόπους, πολλές ευαισθησίες κι έχει σεβασμό. Είναι πολύ ρομαντικός άντρας…».

Για το αν ζήλεψε ποτέ κάποια θαυμάστριά του: «Δεν θα το έλεγα. Άλλωστε κι εκείνος έχει το μέτρο, δεν το χάνει. Υπάρχουν όρια. Είναι λογικό να έχει πολλές θαυμάστριες και δεν τον κατηγορώ. Το συνηθίζεις με τον καιρό και το δέχεσαι. Η δουλειά του είναι τέτοια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ