aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΗ Μάλμε καλοβλέπει δύο πρώην ΑΠΟΕΛίστες

Η Μάλμε καλοβλέπει δύο πρώην ΑΠΟΕΛίστες

Η Μάλμε ψάχνει προπονητή; Μάλλον! Ή καλύτερα έτσι επικαλείται η σουηδική ιστοσελίδα της www.svenskafans.com, θέτοντας μία λίστα με πιθανούς υποψηφίους που θα διαδεχθούν τον Ούγλο Ρόσλαρ, μεταξύ αυτών και δύο πρώην προπονητές του ΑΠΟΕΛ, οι Τόμας Κρίστιανσεν και Τόμας Ντολ.

Ο Λίντελ Γουέλαντερ, ο οποίος υπογράφει το σχετικό ρεπορτάζ, θέτει και κάποια στοιχεία τα οποία κατά τη κρίση του χρειάζεται κάποιος για να καθίσει στον πάγκο της σουηδική ομάδας. Να του αρέσει να δουλεύει με νεαρούς ποδοσφαιριστές, να έχει εμπειρία από ευρωπαϊκούς αγώνες, τίτλους στο παλμαρέ του αλλά και να αγωνίζεται με επιθετικό στυλ είναι μερικά απ’ αυτά που ψάχνουν στη Μάλμε.

Μάλιστα, μαζί με τους δύο πρώην προπονητές των γαλαζοκίτρινων, παραθέτει και άλλα ενδιαφέροντα ονόματα όπως οι Μίκαελ Στάχρε (Πανιώνιος), Τροντ Σόλιντ (Ολυμπιακός), οι οποίοι παλαιότερα έχουν δουλέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και ο Μικαέλ Λάουντρουπ που είχε σπουδαία καριέρα ως ποδοσφαιριστής.

Πάντως, ο Σουηδός δημοσιογράφος, αναγνωρίζει τις επιτυχίες και τη δουλειά των Κρίστιανσεν και Ντολ, τους οποίους θεωρεί ως επιτυχημένους προπονητές και περιπτώσεις τις οποίες θα μπορούσε να αξιολογήσει η διοίκηση της Μάλμε.

Την ίδια ώρα και σύμφωνα με τα ΜΜΕ του Αζερμπαϊτζάν, ο Γερμανός πρώην τεχνικός του ΑΠΟΕΛ βρίσκεται στο ραντάρ της Νέφτσι Μπακού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ