aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Η Κύπρος μπορεί να σας εκπλήξει»

«Η Κύπρος μπορεί να σας εκπλήξει»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Μετά τον Ίγκορ ντε Καμάργο, οι Βέλγοι δημοσιογράφοι επικοινώνησαν με άλλον έναν ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ, τον Ούρκο Πάρντο, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά την Εθνική ομάδα που θα αντιμετωπίσει απόψε η Κύπρος.

Άλλωστε, ο Βελγοισπανός τερματοφύλακας, εκτός από τον Ολυμπιακό και τον ΑΠΟΕΛ, αγωνίστηκε και στην Άντερλεχτ. «Η Κύπρος μπορεί να σας εκπλήξει», είναι ο τίτλος του ρεπορτάζ της ιστοσελίδας m.voetbalnieuws.be, η οποία επικοινώνησε με τον πορτιέρο των γαλαζοκιτρίνων.

«Η Κύπρος θα πρέπει να κρατήσει το μηδέν παθητικό, αν θέλει να κάνει το… κόλπο στο Βέλγιο. Κυρίως θα αμύνεται, αφού ο αντίπαλος είναι ικανός να σκοράρει νωρίς, κάτι που θα κάνει πιο εύκολο το έργο του για να φτάσει στη νίκη», δήλωσε ο Πάρντο.

Και συνέχισε: «Οι θερμοκρασίες είναι υπέρ της Κύπρου και αυτό μπορεί να αποτελέσει πρόβλημα για το Βέλγιο. Περιμένω ένα ματς χωρίς ψηλή ένταση. Η άποψη εδώ είναι πως το Βέλγιο έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, αλλά πάντα κάτι τους… τραβά πίσω. Δεν αποδίδουν καλά απέναντι σε μεγάλες χώρες».

Καταλήγοντας, ο Πάρντο τόνισε πως θα παρακολουθήσει το παιχνίδι και περιμένει να δει καλό θέαμα από τις δύο ομάδες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ