aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΗ κριτική της διαιτησίας - Τα πέναλτι, η αποβολή και οι κόκκινες που δεν δόθηκαν

Η κριτική της διαιτησίας – Τα πέναλτι, η αποβολή και οι κόκκινες που δεν δόθηκαν

Στο επίκεντρο βρέθηκε η διαιτησία του Βασίλη Δημητρίου στο μεγάλο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και του Απόλλωνα που βρήκε θριαμβευτές τους γαλαζοκίτρινους με 5-1.

Ορθώς σφύριξε πέναλτι στο 6ο λεπτό καθώς ο Κυριάκου ανέτρεψε τον Αλ Τάαμαρι. Στο 23ο λεπτό ο Μάγκλιτσα ζήτησε πέναλτι. Σωστά δεν σφύριξε αφού ο Μερκής έπαιξε μπάλα. Στο 41′ ο Βάλε ανέτρεψε τον Ζαχίντ, στη φάση του δεύτερο πέναλτι, με τους παίκτες του Απόλλωνα να διαμαρτύρονται για χέρι του Νορβηγού με τις επαναληπτικές προβολές να δείχνουν ότι ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ άγγιξε την μπάλα με το χέρι. Από την στιγμή που καταλογίστηκε η παράβαση η δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Πορτογάλο τερματοφύλακα ήταν ορθή. Στο 52ο λεπτό ο Μάγκλιτσα κακώς υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.

Διαβάστε επίσης: «Φωτιά» στα ψηλά στο τέλος του Α’ γύρου, χωρίς πρωταθλητή χειμώνα

Ο Ενσούε στη φάση του γκολ που πέτυχε, πανηγύρισε μπροστά από την κερκίδα του Απόλλωνα και θα έπρεπε να δεχθεί τη δεύτερη κίτρινη/κόκκινη. Φάση που έφερε τις έντονες διαμαρτυρίες του Αυγουστή. Επίσης, ο Μάγκλιτσα όταν έγινε αλλαγή χειροκρότησε ειρωνικά προς την κερκίδα του ΑΠΟΕΛ, αλλά ο διαιτητής δεν τον τιμώρησε (ήταν ήδη χρεωμένος), ενώ υπήρχαν λάθη και στον πειθαρχικό τομέα στο δεύτερο ημίχρονο, διάστημα κατά το οποίο έγιναν σκληρά μαρκαρίσματα, κυρίως από ποδοσφαιριστές των γαλάζιων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ