aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΗ ΚΟΠ ανακοίνωσε τις πρώτες μετεγγραφές της Ομόνοιας και του ΑΠΟΕΛ!

Η ΚΟΠ ανακοίνωσε τις πρώτες μετεγγραφές της Ομόνοιας και του ΑΠΟΕΛ!

Πρόλαβε τους δύο «αιώνιους» η ΚΟΠ! Ο Ομοσπονδία, ως είθισται, δημοσίευσε στην επίσημη σελίδα της ποιες ομάδες ζητούν πιστοποιητικά για τους νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές ενόψει της μετεγγραφικής Ιανουαρίου.

Για τον ΑΠΟΕΛ, είναι γνωστό πως στην Κύπρο βρίσκονται οι Γκάρνερ και Μπερν οι οποίοι ωστόσο δεν ανακοινώθηκαν μέχρι στιγμής από την ομάδα της πρωτεύουσας. Όσον αφορά στην Ομόνοια, το «τριφύλλι» τα βρήκε σε όλα με τον Σέρβο επιθετικό, Τσέποβιτς, για τον οποίο ωστόσο δεν εκδόθηκε η σχετική ανακοίνωση για την σύναψη συμφωνίας.

Η ενημέρωση από την ΚΟΠ:

*Ζητήθηκε από την Ομοσπονδία της Ταϊλάνδης για λογαριασμό της Ομόνοιας Λευκωσίας το διεθνές πιστοποιητικό εγγραφής του Marko ŠĆEPOVIĆ (23/05/1991).

*Ζητήθηκαν για λογαριασμό του ΑΠΟΕΛ τα διεθνή πιστοποιητικά εγγραφής των Jack BYRNE (24/04/1996) από την Ομοσπονδία της Ιρλανδίας και του  Joseph GARNER (04/04/1988) από την Αγγλική Ομοσπονδία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ