aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΗ κατάρα που θέλει να σβήσει ο ΑΠΟΕΛ (pics&vid)

Η κατάρα που θέλει να σβήσει ο ΑΠΟΕΛ (pics&vid)

Την ερχόμενη Πέμπτη (11/8), ο ΑΠΟΕΛ θα μπει στο γήπεδο που έχει μόνο κακές αναμνήσεις. Μετά το 1-0 στο ΓΣΠ, θα τον υποδεχτεί η Κιζιλζάρ στο «Αστάνα Αρένα» στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Κόνφερενς Λιγκ. Στόχος του να προκριθεί στα πλέι οφ και για να το πετύχει πρέπει να σβήσει την κατάρα.

Το Goal.com.cy θυμίζει τι συνέβη τις προηγούμενες φορές που αγωνίστηκαν οι γαλαζοκίτρινοι της Λευκωσίας στην πρωτεύουσα του Καζακστάν.

Αστάνα – ΑΠΟΕΛ 1-0
(18/8/2015) Nic 3981
Στον πρώτο αγώνα των πλέι οφ που έχει ασφαλώς ως «έπαθλο» το εισιτήριο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ο ΑΠΟΕΛ ηττήθηκε από την Αστάνα με 1–0 (Ντζολτσίφ 14’), πληρώνοντας ουσιαστικά το πολύ κακό ξεκίνημά του (πρώτο 15λεπτο) στο παιχνίδι. Στη ρεβάνς του ΓΣΠ, οι Καζάκοι πήραν 1-1 και πήραν την πρόκριση, ενώ η ομάδα της Λευκωσίας συνέχισε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Αστάνα – ΑΠΟΕΛ 2-1
(24/11/2016)Nic 3301
Ο ΑΠΟΕΛ δεν κατάφερε να κερδίσει την Αστάνα στο Καζακστάν, μετρώντας έτσι τη δεύτερή του ήττα (1-2) στον δεύτερο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ. Η ομάδα του Τόμας Κρίστιανσεν, όμως, μία αγωνιστική πριν από την ολοκλήρωση των αγώνων στη φάση των γκρουπ και μαθηματικά απογειώθηκε στους «32» της διοργάνωσης, γράφοντας έτσι ιστορία!
Ο Θρύλος δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα στην αναμέτρηση του με την Αστάνα καθώς προδόθηκε από τα λάθη των παικτών του. Παρά το ότι προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο (31’) με γκολάρα του Εφραίμ, του στοίχισε η αποβολή του Αστίθ (33’) και ένα τραγικό λάθος του Βάτερμαν στο 59’ όταν οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν.

Αστάνα – ΑΠΟΕΛ 1-0 (2-1 πεν.)
(30/8/2018) Nic 0533
Ο ΑΠΟΕΛ, μετά από πέντε συναπτές παρουσίες σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης, το φετινό του ταξίδι τελείωσε από το τέλος Αυγούστου στο Καζακστάν και δη στο «Αστάνα Αρένα». Με ένα πέναλτι που κακώς υποδείχθηκε από τον Δανό διαιτητή Γιάκοπ Κέλετ στο 15ο λεπτό, η Αστάνα ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα με τον Ενρίκε (1-0) και αφού δεν άλλαξε κάτι στην ημίωρη παράταση, η πρόκριση στα γκρουπ του Γιουρόπα Λιγκ κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι.
Οι γαλαζοκίτρινοι ήταν φοβερά άστοχοι, χάνοντας τέσσερα πέναλτι με τους Ντε Βινσέντι, Εφραίμ, Ντελατόρε, Σόουζα (μονάχα ο Μοράις ευστόχησε), οι Καζάκοι εξασφάλισαν το εισιτήριο (2-1 πέναλτι, Αλμέιρα-Ενρίκε), αφήνοντας τους πρωταθλητές μας να μετρούν «πληγές».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ