aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΗ ιστορία επαναλαμβάνεται!

Η ιστορία επαναλαμβάνεται!

Κοίτα να δεις κάτι συμπτώσεις! Πέρσι τέτοια εποχή ο Τόρστεν Φινκ απομακρυνόταν από τον πάγκο του ΑΠΟΕΛ και φέτος η ιστορία επαναλαμβάνεται, με πρωταγωνιστή αυτή τη φορά τον Τιμούρ Κετσπάγια.

Και να ‘ταν μόνο αυτό; Υπάρχουν και άλλα (πολλά) που συνδέουν τον Γεωργιανό τεχνικό με τον Γερμανό ομόλογό του.

Όπως το γεγονός ότι και οι δύο τους αποτέλεσαν παρελθόν μετά από παιχνίδι στο Τσίρειο με αντίπαλο τον Απόλλωνα! Αυτό κι αν είναι σύμπτωση! Έχει όμως και συνέχεια!

Όταν η διοίκηση του Πρόδρομου Πετρίδη έπαιρνε την απόφαση να λύσει τη συνεργασία της με τον Τόρστεν Φινκ δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε της σεζόν, οι γαλαζοκίτρινοι βρίσκονταν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Όπως δηλαδή αυτή τη στιγμή, με τον Τιμούρ Κετσπάγια να διαβαίνει την πόρτα εξόδου αφήνοντας την ομάδα στην πρώτη θέση, τέσσερις στροφές από το τέλος.

Είναι αλήθεια πως πέρσι η διοίκηση των πρωτευουσιάνων πήρε αυτό το (μεγάλο) ρίσκο, που τελικά της βγήκε, με τους Γκουστάβο Μαντούκα, Γιώργο Κωστή και Μαρίνο Σατσιά να οδηγούν τον ΑΠΟΕΛ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Λέτε το ίδιο να συμβεί και φέτος με το δίδυμο Σατσιά-Κωστή; Ο χρόνος θα δείξει! Ή μάλλον τα παιχνίδια που ακολουθούν με Ομόνοια και ΑΕΚ μέσα στο επόμενο «καυτό» 7ήμερο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ