aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΗ γκίνια του ενός, το πρώτο του άλλου

Η γκίνια του ενός, το πρώτο του άλλου

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Στον αγώνα με την Άρη, ο Λούκας Σόουζα είχε περάσει ως αλλαγή στον αγώνα και στην πρώτη επιθετική ενέργεια βρέθηκε φάτσα με το τέρμα. Το πλασέ ωστόσο που επιχείρησε έφυγε άουτ. Στο παιγνίδι με την Αλκή, ο Βραζιλιάνος μέσος πέρασε και πάλι ως αλλαγή (στη θέση του Βινίσιους) και λίγο αργότερα, μέσα από τη μεγάλη περιοχή έπιασε ανάποδο ψαλίδι, η μπάλα όμως και πάλι δεν του έκανε το χατίρι και έφυγε σύριζα από το αριστερό δοκάρι του Πάρντο.

Τελικά, ο Γκάιας Ζαχίντ στο 90’+1 βρέθηκε στη σωστή θέση και έσπρωξε την μπάλα στα δίκτυα σπάζοντας το σερί αρνητικού σκοραρίσματος για την ομάδα του, χαρίζοντας παράλληλα τη νίκη στους γαλαζοκίτρινους. Το τρίτο σημείο τριβής του αγώνα με την ομάδα της Λάρνακας ήταν (τι άλλο;) το χαμένο πέναλτι του Ντε Καμάργκο. Το δεύτερο σε τρεις εκτελέσεις, μετά από εκείνο με την Ανόρθωση.

Ο Πάρντο «ψάρεψε» τον Βραζιλιάνο, αφού υπήρξαν συμπαίκτες στον ΑΠΟΕΛ, αλλά και πάλι: το πέναλτι του Ντε Καμάργκο ήταν κι αυτό κακοχτυπημένο. Από τη στιγμή, μάλιστα, που ο ΑΠΟΕΛ δεν έχει την πολυτέλεια να σπαταλά και πέναλτι, καθότι έχει θέματα με το σκοράρισμα, το κεφάλαιο πέναλτι αποτελεί άλλο ένα θέμα στο οποίο θα πρέπει να δοθεί λύση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ