aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΗ επιβεβαίωση του «δίκαιου» Κρίστιανσεν για τον Αλωνεύτη

Η επιβεβαίωση του «δίκαιου» Κρίστιανσεν για τον Αλωνεύτη

Το εγκώμιο του Τόμας Κρίστιανσεν έπλεξε ο Πρόδρομος Πετρίδης σε πρωινές του δηλώσεις στον «Super ΣΠΟΡ FM», δηλώνοντας «απόλυτα ευχαριστημένος» με την παρουσία του στον πάγκο της ομάδας. Επίσης χαρακτήρισε «δίκαιες» τις επιλογές του για την διαχείριση του ρόστερ και αναφέρθηκε στην χρησιμοποίηση του Στάθη Αλωνεύτη στον αγώνα.

Οι σχετικές δηλώσεις του προέδρου του ΑΠΟΕΛ:

Για την διαχείριση από τον Τόμας Κρίστιανσεν: «Στο πιο κρίσιμο παιχνίδι από την ημέρα που έχει αναλάβει τον ΑΠΟΕΛ είδαμε να χρησιμοποιεί τρεις Κύπριους και τον Στάθη Αλωνεύτη, που τον κατάκριναν γιατί δεν τον χρησιμοποιεί. Εκείνος ξέρει καλά τι κάνει. Είναι δίκαιος στο χειρισμό των παικτών του και με ένα ρόστερ όπως ο ΑΠΟΕΛ που έχει σχεδόν ισάξιες ενδεκάδες είναι σωστό να κρίνει ο ίδιος πώς να το διαχειριστεί και δικαιώνεται στο τέλος της ημέρας».

Αν νιώθει δικαιωμένος για την επιλογή Κρίστιανσεν: «Νομίζω είδαμε τα τελευταία δύο χρόνια το τι έχει κάνει στην ΑΕΚ. Μακάρι να στεριώσει στον ΑΠΟΕΛ. Μέχρι στιγμής είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι με τη δουλειά που γίνεται. Βλέπουμε τις προπονήσεις, το πώς διαχειρίζεται τα παιχνίδια και μα βρίσκει απόλυτα ευχαριστημένους».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ