aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Η επιθυμία για Κίνγκσλεϊ και Χριστοφόρου, κοιτάμε παίκτες από την Κύπρο»

«Η επιθυμία για Κίνγκσλεϊ και Χριστοφόρου, κοιτάμε παίκτες από την Κύπρο»

Ο καθ’ ύλην αρμόδιος για τα θέματα προγραμματισμού της Νέας Σαλαμίνας, Μάκης Παπαϊωάννου άνοιξε τα χαρτιά του και μίλησε για το «χτίσιμο» της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

Ο τεχνικός διευθυντής των «ερυθρόλευκων» μιλώντας στον Super Sport FM 104.0 αναφέρθηκε στον Ρόμπερτ Βεσελόφσκι, ο οποίος δεν αποδέχθηκε τη νέα βελτιωμένη πρόταση που του έγινε για ανανέωση, τόνισε ότι η ομάδα αναμένει την απάντηση του Τιάγκο και επεσήμανε ότι μέχρι το τέλος του μήνα θα ασκήσει το δικαίωμα ανανέωσης με τον Κίνγκσλεϊ.

Παράλληλα, ο κ. Παπαϊωάννου τόνισε πως στη Νέα Σαλαμίνα θέλουν να κρατήσουν τον Χριστοφόρου, ο οποίος ανήκει στον ΑΠΟΕΛ, ενώ αποκάλυψε ότι ήδη έχει βάλει στο στόχαστρο του παίκτες από την κυπριακή αγορά.

«Κάναμε δυο φορές βελτιωμένη πρόταση στον Βεσελόφσκι και μας απάντησε αρνητικά, εκεί μπήκε μια τελεία. Μας χωρίζει μια οικονομική διαφοράΕίμαι σε ανοικτή γραμμή με τον προπονητή και συζητούμε τα δεδομένα. Ίσως να ξανά ανοίξει η περίπτωση του, ίσως και όχι. Έχουμε άριστες σχέσεις, όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ίσως να έρθει σε ένα μήνα και να κλείσει θετικά η περίπτωσή του, ίσως να κλείσει σε άλλη ομάδα σε μια εβδομάδα, ίσως να κλείσουμε άλλο τερματοφύλακα σε μια εβδομάδα», είπε για τον Βεσελόφσκι, ενώ για τον Τιάγκο επεσήμανε: «Του κάναμε μια πολύ καλή πρόταση. Περιμένουμε την απάντησή του. Αν είναι θετική καλώς, αν είναι αρνητική θα συμβεί το ίδιο όπως με τον Βεσελόφσκι. Ο ποδοσφαιριστής είναι ελεύθερος και θα δει τις επιλογές που έχει».

Όσον αφορά στην περίπτωση του Κίνγκσλεϊ, είπε ότι «μέχρι το τέλος του μήνα θα εξασκήσουμε την οψιόν ανανέωσης», ενώ για τον Κύπρο Χριστοφόρου ανέφερε: «Περιμένουμε να περάσουν τα παιχνίδια και θα δούμε, έχουμε και ματς με το ΑΠΟΕΛ στο οποίο ανήκει ο ποδοσφαιριστής. Θα προσπαθήσουμε να τον κρατήσουμε».

Ερωτηθείς για τα μετεγγραφικά, απάντησε: «Έχουμε κάποιους στόχους από την Κύπρο. Δεν μπορούμε όμως να κάνουμε κάποια προσέγγιση τη δεδομένη στιγμή, μελετάμε και μια περίπτωση από το εξωτερικό. Όσον αφορά τον προϋπολογισμό, το κατά πόσο θα είναι αυξημένος, περιμένουμε τη συνέλευση για τις τελικές αποφάσεις».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ