aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Η επιστροφή του Γιώργου Αναστασιάδη στον ΑΠΟΕΛ

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Τόνις Κωνσταντινίδης, δεν θα έχει μόνο τον Χάτι Ελχάτζ ως βοηθό του τη νέα σεζόν αλλά και τον Γιώργο Αναστασιάδη. Ναι, πρόκειται για το… κόσμημα των καλαθοσφαιρικών μας γηπέδων, που ως γνωστόν, το περασμένο καλοκαίρι είχε εγκαταλείψει την ενεργό δράση.

Η εκτίμηση που έχει προς το πρόσωπό του (και) ο Τόνις Κωνσταντινίδης είναι μεγάλη και κατάφερε τελικά να πείσει τον Γιώργο Αναστασιάδη, να αποδεχθεί την πρόταση που του έγινε από πλευράς ΑΠΟΕΛ και έτσι έγινε… ο γάμος!

Τη στιγμή, λοιπόν, που ο ΑΠΟΕΛ ενισχύεται σε σημαντικό βαθμό σε αυτό τον τομέα, ο Γιώργος Αναστασιάδης ανοίγει μια νέα σελίδα στην καλαθοσφαιρική του σταδιοδρομία. Είναι αυτονόητο ότι με την προσωπικότητά του θα βοηθήσει πάρα πολύ τον Τόνι Κωνσταντινίδη, όχι μόνο σε τεχνικά θέματα αλλά και στα αποδυτήρια, από τη στιγμή που ο Αναστασιάδης πάντα ενέπνεε το σεβασμό.

Άλλωστε, όταν αγωνίστηκε στον ΑΠΟΕΛ διετέλεσε και αρχηγός. Μια σημαντική, λοιπόν, προσθήκη στο τεχνικό τιμ των γαλαζοκιτρίνων, που στοχεύουν στην επιστροφή της ομάδας στην κορυφή του κυπριακού μπάσκετ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ