aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΗ επιστροφή του Άλεξ στον ΑΠΟΕΛ!

Η επιστροφή του Άλεξ στον ΑΠΟΕΛ!

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ ανακοίνωσε τη σύναψη συμφωνίας με τον ποδοσφαιριστή Άλεξ Κωνσταντίνου. Η συνεργασία είναι διετούς διαρκείας μέχρι τον Μάιο του 2020. Ο Άλεξ Κωνσταντίνου επέλεξε να αγωνίζεται με τον αριθμό «20».

«Καλωσορίζουμε τον Άλεξ, πίσω στον ΑΠΟΕΛ και του ευχόμαστε, η δεύτερη του θητεία να είναι ακόμα καλύτερη από την πρώτη», τονίζεται καταληκτικά στην ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης: «Ανακάλυψαν» ενδιαφέρον της Κλουζ για τον Ταβάρες!

Τη σεζόν 2014-15 ο 26χρονος εξτρέμ ανήκε στον ΑΠΟΕΛ, ωστόσο κατέγραψε μόλις τρεις συμμετοχές και στις δύο εγχώριες διοργανώσεις και την επόμενη περίοδο παραχωρήθηκε ως δανεικός στη Δόξα με την οποία μέτρησε μόνο πέντε συμμετοχές. Το πέρυσι αγωνίστηκε στη Νέα Σαλαμίνα (21 συμμετοχές, μηδέν τέρματα) και στη σεζόν που ολοκληρώθηκε έπαιξε στον Ερμή (30 συμμετοχές, τέσσερα γκολ).

Ο Κύπριος ακραίος επιθετικός, αποτελεί την πέμπτη θερινή προσθήκη των φετινών πρωταθλητών μετά τους Κάζου, Γιοχάν Ταβάρες, Λεό Νατέλ και Μούσα Αλ-Τάαμαρι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ