aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΗ επίσημη απάντηση του ΑΠΟΕΛ για τον Ακιντόλα που «ψηφίζει» Ομόνοια

Η επίσημη απάντηση του ΑΠΟΕΛ για τον Ακιντόλα που «ψηφίζει» Ομόνοια

Ο Νεκτάριος Πετεβίνος, με το δίκιο του όταν κλήθηκε να απαντήσει σε ραδιοφωνικές του τοποθετήσεις για το θέμα με τον Νταβίντ Ακιντόλα, απέφυγε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει εάν έγινε κρούση στη Μίντζιλαντ.

Τα έως τώρα δεδομένα με τον Νιγηριανό εξτρέμ, του οποίου ο δανεισμός στην Ομόνοια έληξε εδώ και αρκετές ημέρες, είναι πως θα επιστρέψει στην ομάδα στην οποία ανήκει καθότι υπολογίζεται από το τεχνικό της τιμ.

Ο Πετεβίνος ανέφερε μιλώντας λοιπόν στον ΣΠΟΡ FM 95.0: «Δεν μπορώ να πω κάτι. Δεν μπορούμε να συζητούμε για ονόματα χωρίς συμφωνία. Κοιτάζουμε ποδοσφαιριστές, είμαστε σε επικοινωνία με τους εκπροσώπους τους. Χρειάζεται σωστή διαδικασία για να γίνει αυτό το πράγμα. Ο ΑΠΟΕΛ συνδέεται με πολλά ονόματα, υπάρχει ενδιαφέρον όταν συνδέεται κάποιος με τον ΑΠΟΕΛ. Το 90% (σ.σ. των ονομάτων που διαρρέουν) δεν ισχύει».

Πάντως, πληροφορούμαστε πως η Ομόνοια αύξησε την… επιμονή της προς την Μίντζιλαντ και δεν αποκλείεται να πληρώσει ένα ποσό κοντά σε αυτά που ζητάει ο δανέζικος σύλλογος για να παραχωρήσει τα δικαιώματα του Νιγηριανού διεθνούς εξτρέμ. Από την πλευρά του ο παίκτης, έχει κάνει γνωστό σε όσους ήρθαν σε επικοινωνία μαζί του από το στενό του περιβάλλον, ότι εάν παραμείνει Κύπρο, επιθυμεί όπως η ομάδα της οποίας θα φοράει τη φανέλα, να είναι η Ομόνοια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ