aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΗ εγρήγορση και η ευκαιρία

Η εγρήγορση και η ευκαιρία

Εξελίσσονται σε θεσμό για τον ΑΠΟΕΛ, τα φιλικά που δίνει λίγες ημέρες μετά τα παιχνίδια του στο Τσάμπιονς Λιγκ. Σήμερα λοιπόν, τρία 24ωρα μετά τον θρίαμβο επί της Ρόζενμποργκ (3-0) στον γ’ προκριματικό γύρο, οι πρωταθλητές θα αναμετρηθούν με τον Εθνικό.

Ο Τόμας Κρίστιανσεν αφενός θέλει να διατηρήσει σε εγρήγορση τους ποδοσφαιριστές και αφετέρου να δώσει ευκαιρία σε παίκτες με λίγο ή καθόλου χρόνο συμμετοχής στα προκριματικά.

Η διοίκηση ανακοίνωσε χθες λεπτομέρειες για το σημερινό παιχνίδι. Η φιλική αναμέτρηση θα αρχίσει στις 19:00 στο γήπεδο του ΘΟΪ Λακατάμιας. Η τιμή εισόδου θα είναι €5 το άνοιγμα του ταμείου και των εισόδων του γηπέδου στις 17:30. Όπως έχει τονιστεί, δεν θα υπάρξει προπώληση των εισιτηρίων και θα πωλούνται μόνο στο ταμείο του γηπέδου.

Επίσης, οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας και κάρτας Loyalty θα επιβραβευθούν με 35 βαθμούς με την αγορά εισιτηρίου. Τέλος, στο ταμείο του γηπέδου θα βρίσκονται υπάλληλοι του τμήματος εισιτηρίων για να σκανάρουν εισιτήρια διαρκείας και κάρτες Loyalty.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ