aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΗ ευκαιρία του Γιαννιώτα!

Η ευκαιρία του Γιαννιώτα!

stoiximan ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΥΡΟΣ
ΧΟΡΗΓΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ: Stoiximan.gr

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Νιώθει πολύ καλά. Για να ακριβολογούμε, στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση και, όπως λέει στο περιβάλλον του, είναι πανέτοιμος να σκοράρει μέσα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Σε τέτοιο βαθμό που όχι μόνο το εξωτερικεύει σε πηγαδάκια στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος», αλλά το εκφράζει και μέσω των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης!

Χθες για παράδειγμα, ανέβασε φωτογραφία  στο Ιnstagram που τον απεικόνιζε να πανηγυρίζει με έντονο τρόπο το γκολ που πέτυχε στο Τσίρειο, προφανώς για να περάσει το μήνυμα πως το ίδιο θέλει να πράξει και αύριο μέσα στον Πειραιά, απέναντι στον σύλλογο που διατηρεί τα δικαιώματά του, πλην όμως κρίθηκε από τους καθ’ ύλην αρμοδίους «περιττός».

Όπως αναμενόταν, ακολούθησε κατακλυσμός σχολίων, ένα εξ αυτών από οπαδό του Ολυμπιακού που έλεγε «μη βάλεις γκολ την Πέμπτη», και εν τέλει ο διεθνής μεσοεπιθετικός έκρινε σκόπιμο να κατεβάσει τη φωτογραφία.

Ο,τι και να έγινε, το σίγουρο είναι ένα για τον βραχύσωμο εξτρέμ. Ποιο; Πως περιμένει με αγωνία το ματς απέναντι στους ερυθρόλευκους, ξέροντας πως πρέπει να αποδείξει έστω και σε ένα ματς με πολύ υψηλό βαθμό δυσκολίας για τον ΑΠΟΕΛ πως άξιζε και προφανώς αξίζει να πάρει στη νέα σεζόν ευκαιρίες στους πρωταθλητές Ελλάδος.

Πρόκειται για το 90λεπτο που ανέμενε από την πρώτη κιόλας μέρα της κλήρωσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ και αισθάνεται πολύ δυνατός προκειμένου να τα βάλει με τους αντιπάλους, μοιράζοντας «απαντήσεις» σ΄ ένα γήπεδο που δεν πήρε ποτέ τις ευκαιρίες για να αποδείξει την πραγματική του ποδοσφαιρική αξία.

Γνωρίζει πως θα είναι το κεντρικό πρόσωπο, τα φώτα θα πέσουν πάνω του, αλλά σε καμία περίπτωση δεν τον τυφλώνουν. Νιώθει σίγουρος για τον εαυτό του, θέλει ως επαγγελματίας να κάνει το καλύτερο δυνατόν για την νυν του ομάδα, έχοντας παραλλήλως σεβασμό στον Ολυμπιακό.

Παίξε στο Stoiximan το Ολυμπιακός – ΑΠΟΕΛ με 0% γκανιότα και τις καλύτερες αποδόσεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ