aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΗ ΕΕΔ απέρριψε αίτημα του Κατσαντώνη

Η ΕΕΔ απέρριψε αίτημα του Κατσαντώνη

Με σημερινή (15/6) απόφασή της, η Επιτροπή Επίλυσης Διαφορών απέρριψε αίτημα του ποδοσφαιριστή Ανδρέα Κατσαντώνη, που ζητούσε όπως η δικογραφία στην προσφυγή που κατέθεσε η Ομόνοια ολοκληρωθεί μέχρι τις 18 Ιουνίου αντί στις 22 Ιουνίου.

Ο Κατσαντώνης προχώρησε σε αυτό αίτημα, καθώς εάν η ΕΕΔ αποφασίσει ότι ο ποδοσφαιριστής νομιμοποιείται να εγγραφεί στον ΑΠΟΕΛ θα απολέσει μέρος της προετοιμασίας και κατ’ επέκταση θα υποστεί ζημιά στη φυσική του κατάσταση.

Διαβάστε επίσης: Η προσφυγή, η υπεράσπιση και τα δεδομένα με Κατσαντώνη!

Ωστόσο, η ΕΕΔ αφού μελέτησε προσεκτικά το αίτημα του Κατσαντώνη για μείωση του χρόνου καταχώρησης απάντησης στην υπεράσπιση από την Ομόνοια, το απέρριψε. Και όπως εξηγεί η ΕΕΔ ο λόγος είναι ότι, όπως προβλέπεται από τους κανονισμούς της ΕΕΔ, η Ομόνοια οφείλει να καταχωρήσει απάντηση στην υπεράσπιση μέχρι τις 22 Ιουνίου. Η ουσία της προσφυγής θα εξεταστεί σε προγραμματισμένη συνεδρία της ΕΕΔ στις 25 του μήνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ