aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Η έδρα και η ιστορία όλων των τροπαίων»

«Η έδρα και η ιστορία όλων των τροπαίων» [video]

Ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, έδωσε το παρών του στη ψεσινή εκδήλωση όπου παρουσιάστηκε το Μουσείου ΑΠΟΕΛ.

Ο αρχηγός του ΑΠΟΕΛ, αφού αγόρασε το συλλεκτικό αναμνηστικό, κάλεσε τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ να αγκαλιάσει την όλη προσπάθεια.

«Είναι μια πάρα πολύ όμορφη προσπάθεια που γίνετε και ελπίζω να γίνει πραγματικότητα. Είναι ένα πολύ όμορφο project που χρειάζεται η ομάδα μας, θεωρώ ότι περνώντας όλα αυτά τα χρόνια αυτή την Ευρωπαϊκή πορεία αυτό το Μουσείο θα είναι το επιστέγασμα και θα είναι η έδρα όλων αυτών των τροπαίων που έχουμε κατακτήσει. Θέλω να καλέσω όλο τον κόσμο με μια μικρή εισφορά να βοηθήσει αυτή την προσπάθεια την οποία ξεκινάμε εμείς οι ποδοσφαιριστές αλλά νομίζω και ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ θα βοηθήσει αυτή η ευχή να γίνει πραγματικότητα. Θα είναι καλό για όλους και κυρίως για τον κάθε ΑΠΟΕΛίστα να επισπεφτεί το Μουσείο για να δει όλη την ιστορία μέσα από τα χρόνια».

Παρών στην εκδήλωση ήταν ο πρόεδρος της Εταιρείας Πρόδρομος Πετρίδης, ο Δήμαρχος Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης, οι οποίοι αγοράζοντας από τα 50 συλλεκτικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ