aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΗ δύσκολη θέση του Κωστή στον ΑΠΟΕΛ…

Η δύσκολη θέση του Κωστή στον ΑΠΟΕΛ…

Ο Γιώργος Κωστή θα κοουτσάρει και απόψε στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ. Ένας προπονητής που προσλήφθηκε όχι ως υπηρεσιακός, όπως τις προηγούμενες φορές, μα ως πρώτος. Εντούτοις, το εκκωφαντικό 2-5 από τη Δόξα στο ΓΣΠ προκάλεσε… ωστικό κύμα τεραστίων διαστάσεων, με αποτέλεσμα να διαρρεύσει ότι εκτός από τεχνικό διευθυντή, αναζητείται και προπονητής. Έμεινε στο παιχνίδι του Σούπερ Καπ με την ΑΕΚ, έμεινε και για το αποψινό σημαντικό ντέρμπι με την Ανόρθωση.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Με πέντε απουσίες ενόψει Ανόρθωσης

Εύλογο είναι το ερώτημα, όμως, κατά πόσο είναι καλό για μία ομάδα να δίνει σημαντικά ματς με κόουτς, ο οποίος είναι γενικά αντιληπτό ότι… μένει ώσπου να φύγει. Ωστόσο, δεν μπορεί να γίνει αλλιώς και ο Ελλαδίτης θα προσπαθήσει για τέταρτο παιχνίδι, να πετύχει ό,τι δεν μπόρεσε στις προηγούμενες τρεις. Την… αφύπνιση του κοιμώμενου γίγαντα. Αν τα καταφέρει, αν μη τι άλλο, θα αποχαιρετήσει αφήνοντας καλή εντύπωση στο κατά πάσα πιθανότητα τελευταίο ματς του στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ