aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΗ διπλή καριέρα του Πιπίνη

Η διπλή καριέρα του Πιπίνη

Ο πολύπειρος μπακ του Ηλυσιακού, Χρίστος Πιπίνης και τεχνικός των ακαδημιών του Εθνικού Πανοράματος πλέον, σχολίασε στο Liganews.gr τη νέα πρόκληση της καριέρας του. Ο 33χρονος άσος, με πέρασμα από τα… μεγάλα σαλόνια του ελληνικού πρωταθλήματος για πολλά χρόνια και μεταξύ άλλων από τον ΑΠΟΕΛ, αναφέρθηκε στην απόφαση του να ασχοληθεί με τον χώρο της προπονητικής και τον τρόπο που «κόλλησε» το συγκεκριμένο μικρόβιο.

Ακόμη, χαρακτήρισε τη νέα σελίδα στην καριέρα του ως «πρωτόγνωρη αλλά ταυτόχρονα δελεαστική», τονίζοντας πως αν τα δείγματα είναι θετικά, θα εκμεταλλευτεί την καθέ ευκαιρία που θα το δοθεί. Τέλος, ο πρώην παίκτης του ΑΠΟΕΛ, σχολίασε και το καθαρά αγωνιστικό του κομμάτι, στη νέα περίοδο, σημειώνοντας πως θέλει ο Ηλυσιακός να σωθεί γρήγορα και να μην περάσει τα περσινά.

Αναλυτικά:

Για το πως προέκυψε η προπονητική: «Παρακολούθησα το UEFA C τον χειμώνα που μας πέρασε και θεωρώ πως μου μπήκε το μικρόβιο. Αποδέχτηκα την προτάση του Εθνικού Πανοράματος, καθώς στους ανθρώπους του βρήκα αυτο που ήθελα!! Όραμα και θέληση! Εξάλλου το μέλλον ειναι τα μικρά παιδιά και θα είναι χαρά μου να τα βοηθήσω στην εξέλιξή τους!».

Για τη νέα σεζόν και τη διπλή καριέρα του: «Ως παίκτης είναι κάτι που πλέον μου βγαίνει αβίαστα το κάνω πολλά χρόνια. Είναι ο τρόπος ζωής μου και η καθημερινότητα μου. Τώρα στο ρόλο του προπονητή έχω και εγώ την περιέργεια να δω πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Πρόκειται για κάτι πρωτόγνωρο αλλα ταυτόχρονα δελεαστικό για μένα, διπλός ο ρόλος μου, οι υποχρεώσεις μου, αλλά με πολλή όρεξη και πάθος γι αυτό που αγαπώ».

Για το αν στο μέλλον θα τον δούμε να ασχολείται επαγγελματικά με την προπονητική:«Αρχικά θα δω αν μπορώ να είμαι προπονητής και αν έχω την κατάλληλη ηρεμία και πειθαρχία που είχα ως παίχτης. Αν τα δείγματα είναι θετικά, θα προσπαθήσω να εκμεταλλευτώ την κάθε μου ευκαιρία και πιθανότητα που μου αναλογεί».

Για τη νέα σεζόν στον Ηλυσιακό: «Δεν θέλω με τίποτα να επαναληφθεί η προηγούμενη σεζόν. Θέλω ο Ηλυσιακός να σωθεί πολυ γρήγορα!! Ατομικά, θα ήθελα να τελειώσει η χρονιά χωρίς τραυματισμούς».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ