aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΗ δημόσια δέσμευση του Πρόδρομου Πετρίδη

Η δημόσια δέσμευση του Πρόδρομου Πετρίδη

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ένα πολύ σημαντικό θέμα έθιξε στην προχθεσινή συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος της Εταιρείας ΑΠΟΕΛ Πρόδρομος Πετρίδης. Βάζοντας μία άνω τελεία στο κεφάλαιο του ιδιόκτητου γηπέδου, αναφέρθηκε στην οικονομική βιωσιμότητα και παραδέχθηκε πως ο ΑΠΟΕΛ είναι εξαρτημένος από τα έσοδα της Ευρώπης και ότι χωρίς αυτά δεν θα μπορούσε να επιβιώσει. «Όλοι γνωρίζουμε ότι με το να λέμε πως θέλουμε να φτιάξουμε ομάδα που να μην είναι εξαρτημένη από τα έσοδα των ομίλων, είναι δύσκολο έως αδύνατο να συμβεί, αφού οι επιτυχίες στην Ευρώπη και η εξυπηρέτηση των εγχώριων στόχων, προϋποθέτουν τον προϋπολογισμό που ο ΑΠΟΕΛ διατηρεί τα τελευταία οκτώ χρόνια», επισήμανε ο πρόεδρος.

Και δεν στάθηκε έως εδώ ο (λαλίστατος) Πετρίδης. Είπε πως έθεσε αυτό το δεδομένο και στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση ζητώντας από την ολομέλεια των μετόχων να απαντήσει κατά πόσο επιθυμεί, να προχωρήσει ο ΑΠΟΕΛ σε ραγδαία μείωση μισθολογίου με ότι αυτό συνεπάγεται. «Δεν υπήρξε ούτε και ένας μέτοχος που να υποστηρίξει τη μείωση, από τη στιγμή που αυτό προϋποθέτει αγωνιστικές εκπτώσεις», ήταν το χαρακτηριστικό του σχόλιο.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, φέτος η διοίκηση αποφάσισε να παραμείνει σε αυτά τα οικονομικά δεδομένα, αφού και η ίδια η ομάδα έχει αποδείξει ότι άξιζε αυτής της εμπιστοσύνης και έχει καταφέρει να εξασφαλίσει σημαντικά έσοδα μέσα από την είσοδό της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. «Όμως ταυτόχρονα θα ήθελα να επαναλάβω και δημόσια τη δέσμευση που είχα αναφέρει και στη Γενική Συνέλευση. Δηλαδή ότι σε καμία περίπτωση δεν θα αφήσω τον ΑΠΟΕΛ να κινδυνεύσει οικονομικά και ότι συνεχώς γίνεται η προσπάθεια, έτσι ώστε με ομαλό τρόπο, η εταιρεία να μειώσει τα έξοδα σε τομείς που μπορούν να μειωθούν με κυριότερο βεβαίως, το μισθολόγιο των ποδοσφαιριστών. Ξέρουμε όλοι ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι ο μεγαλύτερος ποδοσφαιρικός σύλλογος στην Κύπρο και πρέπει να παραμένει πρωταγωνιστής», τόνισε χαρακτηριστικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ