aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΗ δικαίωση με το πρώτο τρόπαιο

Η δικαίωση με το πρώτο τρόπαιο

Τον πρώτο τίτλο της ιστορίας του πανηγυρίζει από την Κυριακή ο ΑΠΟΕΛ στην υδατοσφαίριση. Οι γαλαζοκίτρινοι του Ανδρέα Κυθρεώτη κατέκτησαν το κύπελλο, με εντυπωσιακό μάλιστα τρόπο, αφού στον τελικό επικράτησαν στο ολυμπιακό κολυμβητήριο Λευκωσίας (όπου το «παρών» του έδωσε και ο Σύμβουλος του Προέδρου της Δημοκρατίας, για θέματα αθλητισμού Φοίβος Ζαχαριάδης) του Ναυτικού Ομίλου Πάφου 12-4.

Ο ΑΠΟΕΛ ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και έχοντας πρώτους σκόρερ τους Μπαγλαντζή και Νικολάου, που πέτυχαν από τέσσερα γκολ, έφτασαν στην τελική επικράτηση που τους βρήκε να πανηγυρίζουν τον πρώτο τίτλο στο άθλημα, κάτι που ήταν ο στόχος τους από την πρώτη μέρα ίδρυσης του τμήματος υδατοσφαίρισης.

Αντίθετα η Πάφος, που ήταν η κάτοχος του κυπέλλου, δεν απέδωσε τα αναμενόμενα με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα και να παραδώσει το στέμμα. Έγινε ένα αρκετά καλό παιχνίδι παρά την άνετη επικράτηση των γαλαζοκίτρινων, που ικανοποίησε τους φίλους του αθλήματος που παρακολούθησαν τον αγώνα, με τους φίλους του ΑΠΟΕΛ να στήνουν τρελό πανηγύρι στις κερκίδες με το τέλος του αγώνα.

ΑΠΟΕΛ (Ανδρέας Κυθρεώτης): Βασιλείου Α., Σολογιάννης, Θεοφανίδης, Αλκιβιάδης (1), Χατζηθεοδώρου (1), Φανής, Λοΐζου, Μελής, Μπαγλαντζής (4), Νικολάου (4), Προδρόμου (2), Βασιλείου Κ., Σαρρής.

ΝΟ ΠΑΦΟΥ (Κλείτος Σωτηριάδης): Μιχαήλ, Σωκράτους, Nikolov (1), Ναζίρης, Κυριάκου, Ιωαννίδης (1), Ευσταθίου (1), Ιωάννου, Kocsis (1), Ηρακλέους, Αυγουστή, Μιχαηλίδης, Ανδρονίκου.

• Πέρα από τον τελικό ανδρών, το Σαββατοκύριακο διεξήχθηκαν και οι τελικοί κυπέλλου και στις κατηγορίες Νέων και Παίδων. Στους νέους το κύπελλο κατέκτησε ο Ναυτικός Όμιλος Μέσα Γειτονιάς, καθώς επικράτησε του Ναυτικού Ομίλου Λευκωσίας με 4-3. Στους Παίδες κυπελλούχος αναδείχθηκε ο Ναυτικός Όμιλος Λευκωσίας, που νίκησε στον τελικό τον Ναυτικό Όμιλο Πάφου 10-4.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ