aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΗ διαφορά του Βούρου με τους Σάλαϊ-Ζαχίντ

Η διαφορά του Βούρου με τους Σάλαϊ-Ζαχίντ

Ο Πραξιτέλης Βούρος αναμένεται πως θα πάρει το βάπτισμα του πυρός στο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος» (09/09), αντικαθιστώντας τον τραυματία Ζίφκο Μιλάνοφ στο δεξί άκρο της άμυνας. Ο 22χρονος Ελλαδίτης προπονείται εντατικά εδώ και μια βδομάδα περίπου, δείχνοντας πως βρίσκεται εξαιρετική φυσική κατάσταση και είναι έτοιμος να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του.

Ο προπονητής, επιθυμεί πριν από το πολύ δύσκολο παιχνίδι με τη Ρεάλ, ο συμπατριώτης του αμυντικός να καταγράψει μια συμμετοχή ώστε να είναι όσο γίνεται πιο έτοιμος για το ματς στη Μαδρίτη. Σε καλό βαθμό ετοιμότητας δείχνουν να είναι και οι άλλοι δύο μεσοεπιθετικοί που αποκτήθηκαν από στις τελευταίες μέρες της μετεγγραφικής περιόδου. Και αναφερόμαστε στον Ρολάντ Σάλαϊ και Γκάγιας Ζαχίντ.

Η διαφορά σε σχέση με τον Πραξιτέλη Βούρο είναι ότι κατά πάσαν πιθανότητα να μην ξεκινήσουν το παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο «Αμμόχωστος», ίσως όμως βρίσκονται στην αποστολή για να χρησιμοποιηθούν ως αλλαγή αν το κρίνει αναγκαίο ο Γιώργος Δώνης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ