aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΗ Χριστιάνα Αριστοτέλους απαντά στον αέρα για τις φήμες χωρισμού με τον Εφραίμ

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους απαντά στον αέρα για τις φήμες χωρισμού με τον Εφραίμ

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους και ο Γιώργος Εφραίμ είναι ένα ευτυχισμένο και πολύ όμορφο ζευγάρι της κυπριακής showbiz ωστόσο το τελευταίο διάστημα είχαν ακουστεί διάφορες φήμες περί χωρισμού, κάτι το οποίο έφτασε και στα αυτιά της παρουσιάστριας με την ίδια να το διαψεύδει.

Χθες Τρίτη (23/6) λοιπόν μέσα από μια συζήτηση που είχαν στην εκπομπή  “Με αγάπη Χριστιάνα” η παρουσιάστρια τοποθετήθηκε για το συγκεκριμένο θέμα και κάπως έτσι έβαλε τέλος στις φήμες που την θέλουν το τελευταίο διάστημα να έχει χωρίσει.

Συγκεκριμένα είπε «Παρεμπιπτόντως δεν χώρισα για να ξεκαθαρίσω κάτι. Δεν ξέρω τι έχει γίνει τις τελευτάιες μέρες, με έχουν πάρει πάνω από 20 άτομα τηλέφωνο που μου έχουν πει ότι τους έχουν πάρει άλλοι για να τους ρωτήσουν αυτό το πράγμα.»

«Δεν ξέρω πως προέκυψε αυτή η φήμη, πάντως ακόμη είμαστε μαζί. Δεν ξέρω ειλικρινά πως προέκυψε, αλλά ήταν πάρα πολύ έντονο αυτές τις ημέρες» πρόσθεσε.

Συνεργάτες της παρουσιάστριας συμπλήρωσαν μάλιστα ότι δεν ήταν απλά φήμη, ήταν και με λεπτομέρεις με την παρουσιάστρια να διαβεβαιώνει ότι είναι όλα καλά.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή: 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ