aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΗ… μπηχτή του Σόουζα στον Τραμετσάνι

Η… μπηχτή του Σόουζα στον Τραμετσάνι

Στην κάμερα της Cytavision μίλησε ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Λούκας Σόουζα, μετά την ήττα από τον Άγιαξ και τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Βραζιλιάνος δεν… παρέλειψε να ρίξει την μπηχτή του για τον τέως προπονητή, Πάολο Τραμετσάνι, καθώς τόνισε πως τώρα ο ΑΠΟΕΛ παίζει πιο επιθετικά.

Για το παιχνίδι: «Είχαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ δύσκολη ομάδα ειδικά στην έδρα της που έχει πολλά παιχνίδια να χάσει. Χάσαμε την ευκαιρία στην έδρας μας να κερδίσουμε με 2-0 ή 3-0 και αυτό δυσκόλεψε το έργο μας. Τώρα πρέπει να σηκώσουμε ψηλά το κεφάλι για τα παιχνίδια που έρχονται. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Για το αν είναι ικανοποιημένοι για το Γιουρόπα Λιγκ: «Ναι οπωσδήποτε. Έχουμε κατακτήσει τον πρώτο μας στόχο. Έχουμε τις κατάλληλες συνθήκες μάλιστα στην ομάδα για να κάνουμε και μια πάρα πολύ καλή πορεία στο Γιουρόπα Λιγκ. Τώρα έχουμε ένα προπονητή που του αρέσει να παίζει επιθετικά και θα έχουμε την ευκαιρία να δουλέψουμε μαζί του για να δείξουμε ότι έχουμε μια πολύ καλή ομάδα. Είμαι πολύ αισιόδοξος ότι φέτος θα τα πάμε πολύ καλύτερα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ