aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΗ μπηχτή Πετρίδη για Τραμετσάνι – Τέτι

Η μπηχτή Πετρίδη για Τραμετσάνι – Τέτι

Για επιλογές του Πάολο Τραμετσάνι που υποστηρίχθηκαν από τον Ντομένικο Τέτι και δημιούργησαν αρνητικό αντίκτυπο στον ΑΠΟΕΛ, εξουδετέρωσαν σημαντικά ποδοσφαιρικά assets και επηρέασαν την μετέπειτα πορεία του συνόλου έκανε λόγο ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης στη λογοδοσία του ενώπιον των μελών της ποδοσφαιρικής εταιρείας στη Γενική Συνέλευση.

Το σχετικό απόσπασμα

«Καταρχήν σε αγωνιστικό επίπεδο. Ξεκινήσαμε να προετοιμάζουμε την στελέχωση της ομάδας για την νέα χρονιά μετά την επίτευξη μιας ιστορικής επίδοσης. Της κατάκτησης του 7ου συνεχόμενου πρωταθλήματος. Η παραμονή του κ. Tramezzani σε συνδυασμό με την παρουσία του κ. Teti, δύο ατόμων που βρίσκονταν στον ΑΠΟΕΛ από τον Οκτώβριο του 2019 και συνόδευσαν την παρουσία τους με την κατάκτηση του τίτλου του Πρωταθλητή, υποδείκνυε ότι θα έπρεπε να περιβληθούν με εμπιστοσύνη.

Οφείλω να ομολογήσω ότι περιμέναμε ως διοίκηση, καλύτερη αντίληψη σε ότι αφορά στις απαιτήσεις και την αξία των ποδοσφαιριστών που έπρεπε να επιλεγούν σε εκείνο το διάστημα και που θα αποτελούσαν την ραχοκοκαλιά του συνόλου. Δυστυχώς στην πορεία διαπιστώσαμε ότι κάποιες επιλογές του προπονητή που υποστηρίχθηκαν από τον Τεχνικό Διευθυντή δημιούργησαν αρνητικό αντίκτυπο, εξουδετέρωσαν κάποια σημαντικά ποδοσφαιρικά assets και πάρθηκαν κάποιες αποφάσεις που δυστυχώς θα επηρέαζαν και την μετέπειτα πορεία του συνόλου.

Για αυτό τον λόγο και παρά την απόφαση που είχε παρθεί τον περασμένο Ιούνιο για μια προσπάθεια μείωσης του μισθολογίου, αναγκαστήκαμε να προσθέσουμε επιλογές στο ρόστερ. Το πράξαμε για να δώσουμε περισσότερο βάθος και επιλογές αφού ο στόχος μας ήταν να προχωρήσουμε όσο γίνεται περισσότερο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Και θεωρώ ότι με την έναρξη της προετοιμασίας, η προοπτική της ομάδας με βάση την στελέχωση της, ήταν ιδιαίτερα ελπιδοφόρα.

Βεβαίως στο ποδόσφαιρο, σημασία δεν έχει η θεωρία αλλά η πράξη. Η εικόνα της ομάδας μέσα στο γήπεδο. Και αυτό που είδαμε στα πρώτα παιχνίδια δεν μας ικανοποίησε. Αποκλείσαμε την Sutjeska όμως ο πρώτος αγώνας με την Καραμπάχ και η ήττα στο ΓΣΠ μας ανάγκασε να προχωρήσουμε σε δραστικές λύσεις».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ