aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΗ… μπάλα κάτω στον ΑΠΟΕΛ

Η… μπάλα κάτω στον ΑΠΟΕΛ

Με τις ισοπαλίες είναι αδύνατον ο ΑΠΟΕΛ να…. κόψει δρόμο. Μπορεί να μετρά αήττητο σερί έξι αγώνων, αλλά το γεγονός πως δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Δόξας, προσφάτως της Πάφος FC και ενδιάμεσα της ΑΕΚ, τον διατήρησε στη μέση της βαθμολογίας και ασφαλώς, πολύ μακριά από τους αρχικούς στόχους.

Στον ΑΠΟΕΛ, κρατούν χαμηλούς τόνους. Βλέπουν ένα-ένα τα παιχνίδια και αναλόγως, τοποθετηθούν τον πήχη. Στον παρόν στάδιο, σκέφτονται μόνο τον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με αντίπαλο τον Ολυμπιακό και από εβδομάδας, θα σκεφτούν τον αμέσως επόμενο κόντρα στον πρωτοπόρο Απόλλωνα.

Το θετικό είναι πως μπήκαν στην εξίσωση του συνόλου οι Ντε Βινσέντι, Ντανίλο, Νταουσβίλι και Μάγκλιτσα, παίκτες που αγωνίσθηκαν ως αλλαγή στο πρόσφατο παιχνίδι. Επομένως, ο Αυγουστή βλέπει τις επιλογές του να αυξάνονται, με ποδοσφαιριστές που έχουν το αγωνιστικό υπόβαθρο για να συνδράμουν αποφασιστικά στη συνέχεια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ