aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΗ ατάκα του σκασμένου στα γέλια Χιώτη για ΑΠΟΕΛ

Η ατάκα του σκασμένου στα γέλια Χιώτη για ΑΠΟΕΛ

Τη νομική οδό πήρε η υπόθεση του κουρέματος των χρημάτων του εράνου που έκανε ο Διονύσης Χιώτης για την μικρή Μαρία Μόκα, η οποία βγήκε νικήτρια στο σημαντικότερο αγώνα της ζωής της.

Με τη οικονομική στήριξη χιλιάδων ανθρώπων από Ελλάδα και Κύπρο η μικρή Μαρία έκανε τις θεραπείες που χρειαζόταν και πλέον είναι απόλυτα καλά στην υγεία της. Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του ΑΠΟΕΛ μίλησε στην εκπομπή «Τα Λέμε Όλα» στο ραδιόφωνο του Active (107,4 & 102,5) και φυσικά δεν παρέλειψε να μιλήσει για τους γαλαζοκίτρινους.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Αγόρασε την ελευθέρα του o Άλεξ!

Ο Χιώτης, που διατηρεί πλέον ακαδημία τερματοφυλάκων, ανέφερε πως ο Απόλλωνας ήταν καλύτερος στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος από τον ΑΠΟΕΛ που συνάντησε αρκετές δυσκολίες, αλλά όπως είπε αφού δεν έχασε φέτος το πρωτάθλημα δύσκολα θα το χάσει»

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του Χιώτη

«Το δικαστήριο εξέτασε το θέμα για τα χρήματα που είχαν κουρευτεί της Μαρίας Μόκκα. Έγινε σήμερα η διαδικασία, και το καλό είναι ότι η τράπεζα παραδέχτηκε ότι έκανε το κούρεμα, πλέον είναι θέμα δικαστικό».

«Η Μαρία είναι καλά, δεν χρειάζεται να κάνει άλλες θεραπείες και ελπίζουμε να πετύχουμε κάτι παρόμοιο και σε άλλες περιπτώσεις.»

«Θα έρθω Κύπρο για ένα camp στις 4-11 Ιουλίου στα γήπεδα του Nuevo Campo, με την ακαδημία την δική μου για να κάνουμε κάποιες προπονήσεις  για την τέχνη του τερματοφύλακα».

Για τον Κάριους της Λίβερπουλ σχολίασε: «Η ατυχία για τον Κάριους είναι ότι έκανε το κακό του παιχνίδι σε ένα τελικό Champions League. Αυτό δεν πάει να πει ότι θέλει κρέμασμα, άνθρωπος είναι και θα κάνει και λάθη. Όπως είδατε ο προπονητής του τον στήριξε και εξάλλου αν δεν κάνουν λάθη οι τερματοφύλακες όλα τα παιχνίδια θα έμεναν στο 0-0. Όσο άφορα στο μέλλον του εξαρτάται από τον ίδιο πόσο δυνατός θα είναι».

Για τον ΑΠΟΕΛ: «Κατάφερε και πήρε το φετινό πρωτάθλημα… ο Απόλλωνας ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο μέρος του πρωταθλήματος από τον ΑΠΟΕΛ αλλά αφού το κατέκτησε φέτος, πιστεύω δύσκολα θα ξανά χάσει (γέλια), η δυναμική που έχει αποκτήσει ο ΑΠΟΕΛ παίρνει μόνο και μόνο τα παιχνίδια από την φανέλα. Όσο αφορά τους ομίλους έχουν δυσκολέψει τα πράγματα, είναι δύσκολο θέλει πολύ δουλειά και ελπίζω να τα καταφέρει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ