aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΗ «απόσταση» που χωρίζει Παναθηναϊκό και ΑΠΟΕΛ για Ζαχίντ

Η «απόσταση» που χωρίζει Παναθηναϊκό και ΑΠΟΕΛ για Ζαχίντ

Συνεχίζονται τα ελληνικά δημοσιεύματα για Ζαχίντ και Παναθηναϊκό. Όπως αναφέρει σημερινό (30/06) δημοσίευμα του Sportime.gr, οι πράσινοι της Ελλάδας δεν μπορούν να καλύψουν το ποσό που ζητά ο ΑΠΟΕΛ για την παραχώρηση του Πακιστανού μεσοεπιθετικού.

Στο μεταξύ, θυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός ενημέρωσε ότι δεν υπάρχει καμία συμφωνία ούτε με τον ΑΠΟΕΛ αλλά ούτε και με τον Ζαχίντ.

Διαβάστε αυτούσιο το δημοσίευμα: «Αρνητικό πρόσημο, όπως αναμενόταν, έχει η υπόθεση του 24χρονου μέσου, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τον ΑΠΟΕΛ μέχρι το 2021.

Έχει ενημερωθεί να βρει ομάδα, όμως ο κυπριακός σύλλογος ζητά ένα απλησίαστο ποσό (1.000.000 ευρώ) για τα δεδομένα του Παναθηναϊκού. Σε περίπτωση δανεισμού και όχι πώλησης, ο ΑΠΟΕΛ θέλει να καλυφθεί όλο το «μαρούλι» από την ομάδα που θα παραχωρηθεί.

Από τη στιγμή που αυτό αγγίζει τις 480.000 ευρώ, το «τριφύλλι» δεν το σκέφτεται καν.

Ο Γκαγιάς Ζαχίντ, γεννηθείς στο Όσλο από Πακιστανούς γονείς, θα κλείσει τα 25 στις 8 Σεπτεμβρίου. «Γαλουχήθηκε» στην άσημη Κλέμετσρουντ και στην πιο γνωστή Βαλερένγκα, προτού αναρριχηθεί στην επαγγελματική της ομάδα. Παράλληλα έγινε διεθνής πρώτα με την Κ19, έπειτα με την Κ21 και τέλος (μόλις 1 φορά) με την Ανδρών.

Ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να εξετάσει την περίπτωση αν το ποσό δεν ξεπερνούσε τις 220-230.000. Από το περιβάλλον των «πρασίνων» επιβεβαιώνεται ότι δεν υπάρχει καμία συμφωνία ούτε με τον ΑΠΟΕΛ ούτε με τον Γκαγιάς Ζαχίντ.

Τουναντίον, ξεκαθαρίζεται πως υπάρχει και απόσταση, επομένως αυτή η υπόθεση είναι «καταδικασμένη» να μην προχωρήσει. Συνεπώς, άλλο ένα όνομα του φετινού καλοκαιριού που προέρχεται από την Κύπρο και έχει συνδεθεί με τον Παναθηναϊκό, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, δεν θα απασχολήσει ξανά τους ανθρώπους του».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ