aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΗ άποψη του ανθρώπου του Ολυμπιακού για τον ΑΠΟΕΛ

Η άποψη του ανθρώπου του Ολυμπιακού για τον ΑΠΟΕΛ

Τον ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζει σε μερικές ημέρες για τους ομίλους του Europa League ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες έχουν κερδίσει με 1-0 στην Ελβετία τη Γιανγκ Μπόις, ενώ οι Κύπριοι, με 2-1 εντός έδρας την Αστάνα. Είναι το ντέρμπι κορυφής του ομίλου και φυσικά πρόκειται για ένα παιχνίδι που θα κρίνει πολλά.

Όπως αναφέρει ο «ΓΑΥΡΟΣ» στο σημερινό του φύλλο, η άποψη που έχουν σχηματίσει οι άνθρωποι του Ολυμπιακού για τον ΑΠΟΕΛ, είναι πως πρόκειται για μια πάρα πολύ καλή και δυνατή ομάδα, που μπορεί να κάνει τη ζημιά. Όπως ανέφεραν και κυπριακά Mέσα, τον αγώνα του ΑΠΟΕΛ με την Ανόρθωση για το πρωτάθλημα, τον παρακολούθησε άνθρωπος του Ολυμπιακού, που μετέφερε τα όσα είδε στους υπεύθυνους της ομάδας.

Σχετικά με τις απόψεις του «κατασκόπου» του Ολυμπιακού από τα όσα είδε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», ο ΑΠΟΕΛ έχει καλή επιθετική γραμμή, καλή άμυνα και όλα αυτά τα γνωρίζει ο Πάουλο Μπέντο, που κάνει τα πλάνα του για την αναμέτρηση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ