aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΗ αποκάλυψη Πετεβίνου για την επιθυμία του Μερκή

Η αποκάλυψη Πετεβίνου για την επιθυμία του Μερκή

Απόλυτα ικανοποιημένοι με την τέταρτη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια είναι στον ΑΠΟΕΛ μετά την εκτός έδρας επιτυχία με 3-0 επί της Νέας Σαλαμίνας στο «Αμμόχωστος». Μιλώντας στην κάμερα της Cytavision ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος κάλεσε τον κόσμο της ομάδας να πάει στο ΓΣΠ στα παιχνίδια με ΑΕΚ και Καραμπάχ, ενώ αποκάλυψε την επιθυμία του Γιώργου Μερκή για τις εκτελέσεις κόρνερ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Είχα πει ότι δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι και θα συμφωνήσω με τον Μερκή, το πρώτο ημίχρονο δεν έχει σχέση με το δεύτερο. Το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν παραγωγικό. Η Σαλαμίνα κλείστηκε πίσω και αυτό δεν μας βοήθησε. Στο δεύτερο ημίχρονο παρά την αλλαγή του Μούσα δεν μπήκαμε καλά, έχασε 1-2 ευκαιρίες η Σαλαμίνα, όμως καταφέραμε να σκοράρουμε και από εκεί και πέρα άνοιξε η άμυνα και ευτυχήσαμε να σκοράρουμε άλλα δύο γκολ.

Είμαστε στο 4Χ4 που είναι το πιο σημαντικό και κοιτάζουμε μπροστά. Να πω σε όλο τον κόσμο ότι σήμερα είναι Δευτέρα, το ερχόμενο Σάββατο δίνουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με την ΑΕΚ και ακολούθως την Πέμπτη με την Καραμπάχ στην Ευρώπη. Πρέπει να καταλάβουν όλοι αυτή τη στιγμή θέλουμε τον κόσμο στο γήπεδο, πρέπει να το καταλάβει ο κόσμος. Δεν λογίζεται να αγωνίζεται ο ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ με 3-4 χιλιάδες κόσμο».

Για τον Μερκή που σκόραρε ξανά: «Να σας πω κάτι που προφανώς δεν γνωρίζετε, ότι ο Μερκής είναι αυτός που φώναζε να εκτελεί τα κόρνερ ο Ούρος (σ.σ. Μάτιτς) και τελικά αποδείχθηκε σωστός. Σκόραρε ξανά και μακάρι να συνεχίσει έτσι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ