aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΗ απόφαση του Δώνη για τον Κροάτη δεξιό μπακ

Η απόφαση του Δώνη για τον Κροάτη δεξιό μπακ

Για τρεις περίπου εβδομάδες δοκιμάστηκε ο Μάρκο Ιχάρος (αριστερά στη φωτό) στο αθλητικό κέντρο «Αρχάγγελος». Ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ Γιώργος Δώνης, δεν είδε κάτι αξιόλογο στον 21χρονο Κροάτη δεξιό μπακ και έκρινε πως δεν μπορεί να προσφέρει στην ομάδα. Έτσι, ο Ιχάρος ήλθε, είδε κι απήλθε.

Από εκεί και πέρα, ο εκπρόσωπος Τύπου της εταιρείας ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, μιλώντας στον Active (107.4 & 102.5) στην τεράστια δυναμικότητα των ομάδων με τις οποίες κληρώθηκαν οι γαλαζοκίτρινοι στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ (Ρεάλ Μαδρίτης, Ντόρτμουντ, Τότεναμ). «Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μεγαθήρια και είναι πρόκληση για μας ειδικά τα παιχνίδια στην έδρα μας την οποία θέλουμε να αξιοποιήσουμε στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας. Κόντρα στο ΑΠΟΕΛ. Εμείς θα τολμήσουμε για να φτάσουμε στα αγωνιστικά όρια της ομάδας. Είμαστε βέβαιοι ότι αυτό θα γίνει στην παρουσία ενός κατάμεστου ΓΣΠ», είπε.

Για τα εισιτήρια των αγώνων του 8ου ομίλου, είπε: «Aπό την αρχή της χρονιάς ότι δημιουργήθηκαν δύο κατηγορίες με τα εισιτήρια διαρκείας. Αυτή τη στιγμή όσοι προμηθεύτηκαν Legend είναι σε πλεονεκτική θέση. Με βάση το μέγεθος των ομάδων που θα έρθουν στην Κύπρο, η τιμολόγηση θα κινηθεί σε πάρα πολύ λογικά πλαίσια. Ας αναλογιστούν τι ομάδες θα δουν. Θεωρώ ότι υπάρχει λογικό πλαίσιο. Μόλις καταλήξουμε θα το ανακοινώσουμε στον κόσμο. Ήδη καταθέσαμε τις προτάσεις μας στην ΟΥΕΦΑ και οι τιμές δεν θα είναι αποτρεπτικές».

Καταλήγοντας, όσον αφορά στα μετεγγραφικά, είπε πως εξελίξεις με τις προσθαφαιρέσεις μέσα στο σαββατοκύριακο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ