aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΗ απόφαση του ΑΠΟΕΛ για τους διεθνείς ενόψει τελικού κυπέλλου

Η απόφαση του ΑΠΟΕΛ για τους διεθνείς ενόψει τελικού κυπέλλου

Στα πλάνα του ΑΠΟΕΛ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου ήταν πως το ευρωπαϊκό ταξίδι της ομάδας θα αρχίσει από τον πρώτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Γι’ αυτό και το τεχνικό επιτελείο όπως και η διοίκηση, έκαναν σκέψεις για παραχώρηση πρόωρης άδειας στους διεθνείς ποδοσφαιριστές η οποία όμως θα τους στερούσε την συμμετοχή τους στον τελικό κυπέλλου με την ΑΕΛ (22/5).

Ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων, Νεκτάριος Πετεβίνος, σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις τοποθετήθηκε σχετικά με αυτό και αποκάλυψε πως δεν θα δοθεί άδεια σε αυτούς τους παίκτες καθώς ο ΑΠΟΕΛ θα αρχίσει τις υποχρεώσεις του από τον δεύτερο προκριματικό γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης: «Από τη στιγμή που άλλαξε το ευρωπαϊκό καλεντάρι τότε καλύπτεται από ένα μεγάλο μέρος η ανάγκη για ξεκούραση των παικτών. Από πλευράς ετοιμότητας, ο μοναδικός παίκτης που θα είναι απών είναι ο Σάββας Γκέντσογλου. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι διαθέσιμοι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ