aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΗ απόδειξη για τη σχέση Αυγουστή-ΑΠΟΕΛ

Η απόδειξη για τη σχέση Αυγουστή-ΑΠΟΕΛ

Γράφτηκε στα ρεπορτάζ ότι ήταν βελούδινο το διαζύγιο ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Σωφρόνη Αυγουστή. Η απόδειξη έρχεται μέσω των σημερινών δηλώσεων του Νεκτάριου Πετεβίνου στον Σούπερ Σπορ FM. Ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων χαρακτήρισε κύριο τον Κύπριο προπονητή, ενώ εκθείασε το έργο του παρά το ότι δεν εκπληρώθηκε κάποιος από τους στόχους που είχαν τεθεί:

«Μετά από 14 μήνες παρουσίας στον πάγκο της ομάδας πέτυχε αρκετά, παρά το ότι δεν συνοδεύτηκε από την εκπλήρωση κάποιων στόχων. Πέρσι το ΑΠΟΕΛ προσπάθησε να πετύχει τη μεγαλύτερη ανατροπή του κυπριακού ποδοσφαίρου. Ήρθε ο κ. Αυγουστή, ήμασταν 12 βαθμούς πίσω, όμως διεκδικήσαμε το πρωτάθλημα εκεί που έλεγαν πολλοί πως δεν μπορούμε. Ουσιαστικά η ευκαιρία χάθηκε τις τελευταίες τέσσερεις αγωνιστικές. Δεν είχαμε εξασφαλίσει μια θέση ούτε στην Ευρώπη και εκ του γεγονότος πως στο πρωτάθλημα μπορούσαμε να είχαμε καλύτερα αποτελέσματα, μπορεί η αλλαγή προπονητή να ήταν ενδεδειγμένη. Ο Σωφρόνης Αυγουστή είναι ένας κύριος. Του ευχόμαστε κάθε καλύτερο στην καριέρα του».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ