aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Η απίστευτη προσφορά των Κινέζων και η δελεαστική πρόταση των Ινδών»

«Η απίστευτη προσφορά των Κινέζων και η δελεαστική πρόταση των Ινδών»

Ο Ιγκόρ ντε Καμάργκο με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «voetbalnieuws.be» θυμήθηκε το πως πήγε να χαλάσει την τελευταία στιγμή η συμφωνία του με τον ΑΠΟΕΛ λόγω πρότασης από την Κίνα.

«Πριν φύγω για την Κύπρο και τον ΑΠΟΕΛ, έλαβα ένα μυστηριώδες τηλεφώνημα. Άρχισα να τρέμω αυθόρμητα όταν μου έγινε η προσφορά για να κερδίσω πολλαπλάσιο μισθό στην Κίνα, έτσι αποφάσισα να σταματήσω για έναν καφέ και να σκεφτώ. Δεν θα μου έπαιρνε πολύ χρόνο, ακριβώς 45λπτά για να ετοιμάσω τις βαλίτσες μου και να πάω αεροδρόμιο. Τα τεστ επρόκειτο να γίνουν στο Παρίσι, αλλά τελικά δεν πήγα. Ποτέ δεν αποφάσισα μόνος μου για κάτι τέτοιο, θα ήταν πολύ δύσκολο για την οικογένεια μου και υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή από τα χρήματα. Όμως ήταν μια απίστευτη προσφορά», είπε.

Ακολούθως, ο Βραζιλιάνος επιθετικός θυμήθηκε και την πρόταση που είχε από ομάδα της Ινδίας πριν αποχωρήσει από τους γαλαζοκίτρινους της Λευκωσίας για την Μάλιν. «Πιο πρόσφατα, έλαβα μια πρόταση από Κεράλα Μπλάστερς FC, όπου προπονητής είναι ο πρώην Άγγλος διεθνής Ντέιβιντ Τζέιμς. Αλλά τελικά επέλεξα την πρόκληση της Μάλιν, που είναι επίσης ένας ωραίος σύλλογος»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ