aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΗ απάντηση για τον Λούκας Σόουζα, θα έχει ενδιαφέρον

Η απάντηση για τον Λούκας Σόουζα, θα έχει ενδιαφέρον

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Ενδιαφέρον στις επιλογές του Πάολο Τραμετσάνι στο ντέρμπι της Δευτέρας με τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ, θα έχει και η παρουσία ή όχι του Λούκας Σόουζα στην ενδεκάδα.

Ο Βραζιλιάνος μέσος τα άκουσε από τον προπονητή του στον αγώνα με την ΑΕΚ (κάτι που είδαμε και από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες), γιατί δεν ακολουθούσε τις οδηγίες με αποτέλεσμα να του βάλει τις φωνές, ενώ λίγο αργότερα ο Ιταλός απέσυρε τον Σόουζα και στη θέση του πέρασε ο Τομάς ντε Βινσέντι. Ο Αργεντινός, ειρήσθω εν παρόδω, συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να βρίσκεται στο αρχικό σχήμα, παραμένει ωστόσο άγνωστο ποια θέση θα κληθεί να καλύψει.

Ο Σόουζα, που κάνει είναι αλήθεια αρκετή δουλειά στη μεσαία γραμμή και αποτελεί τον συνδετικό κρίκο άμυνας-επίθεσης, αν και δεν είναι στα καλύτερά του στους τελευταίους αγώνες, εντούτοις παραμένει μια αξιόλογη, πολύτιμη και αναγκαία μονάδα για την ομάδα. Άλλο ένα ερωτηματικό στο οποίο απάντηση θα δώσει ο Πάολο Τραμετσάνι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ