aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΗ απαίτηση της Ομόνοιας από τον ΓΣΠ και τα χρωστούμενα των «αιωνίων»

Η απαίτηση της Ομόνοιας από τον ΓΣΠ και τα χρωστούμενα των «αιωνίων»

Νέους όρους στη συμφωνία που διατηρεί με τον ΓΣΠ παρέθεσε μέσω επιστολής της η Ομόνοια, όπως έγινε γνωστό σήμερα και σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο διευθυντής του γηπέδου της πρωτεύουσας Φοίβος Κωνσταντινίδης σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις. Μέσω της εκπομπής «Τα λέμε όλα» με τον Πανίκο Θεοδοσίου στον Active (107.4 & 102.5), αποκαλύφθηκαν νέες πληροφορίες σχετικά με τις επαφές των δύο πλευρών.

Συγκεκριμένα, η Ομόνοια επιθυμεί να αυξήσει το ποσό που λαμβάνει από τον ΓΣΠ κατά 150.000-200.000 ευρώ. Αυτό το χρονικό διάστημα, η ομάδα της πρωτεύουσας λαμβάνει περίπου 400.000 ευρώ και θέλει να ανεβάσει το ποσό κοντά στις 600.000 ευρώ. Ο ΓΣΠ διαφωνεί με αυτή τη φιλοσοφία, καθώς σε με τέτοια συμφωνία, θα ζητήσει και ο ΑΠΟΕΛ κάτι αντίστοιχο. Επίσης, αν συμφωνηθεί κάτι τέτοιο με την Ομόνοια, τότε τα έσοδα του ΓΣΠ θα μειωθούν κατά 400.000 ευρώ και για τον λόγο αυτό… ανάβει κόκκινο στο «τριφύλλι».

Διαβάστε επίσης: «Παράλογα όσα ζητά η Ομόνοια, αν δεχτούμε θα κλείσει ο ΓΣΠ»

Σύμφωνα με τις ίδιες αποκαλύψεις, η Ομόνοια χρωστά στον ΓΣΠ ένα ποσό κοντά στις 550.000 ευρώ, τα οποία δεν είναι φετινά λειτουργικά (τα φετινά είναι όλα πληρωμένα). Ωστόσο, έγινε ήδη ένας διακανονισμός με τους πράσινους και έχουν πληρώσει 150.000 ευρώ γι’ αυτό και το ποσό μειώθηκε στο μισό εκατομμύριο περίπου. Ο ΓΣΠ έχει εξασφαλισμένα αυτά τα χρήματα, από τα λεφτά που θα πάρει το «τριφύλλι» όταν θα εξασφαλίσει εισιτήριο για ευρωπαϊκή διοργάνωση μέσω της UEFA (έχουν δηλαδή δεσμευτεί).

Διαβάστε επίσης: Μιχαηλίδης: «Βολιδοσκόπηση, όχι πρόταση από την Ομόνοια για το Μακάρειο»

Καταληκτικά, αξίζει να αναφέρουμε ότι ο ΑΠΟΕΛ φαίνεται πως χρωστά κοντά στις 150.000 ευρώ για φετινά λειτουργικά έξοδα τα οποία δεν έχει πληρώσει μέχρι στιγμής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ