Η αντίδραση του ρεφ για την πορνεία, τα ναρκωτικά και τα όπλα: «Δεν ήξερα…»

Ο Σλοβένος διαιτητής, Σλάβκο Βίντσιτς, ο οποίος είχε σφυρίξει μεταξύ άλλων το Τότεναμ – ΑΠΟΕΛ (6/12/2017), εξέφρασε την άγνοια του για όσα συνέβησαν στη βίλα οργίων στη Βοσνία τονίζοντας πως αφέθηκε ελεύθερος.

Ο 40χρονος ρέφερι συνελήφθη μαζί με άλλους 26 άνδρες και 9 γυναίκες έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση της αστυνομίας που παρακολουθούσε κάθες κίνηση της Τιγιάνα Μαξίμοβιτς, η οποία ήταν η διοργανώτρια του πάρτι.

Ο Βίνσιτς παραδέχθηκε πως βρισκόταν στο πάρτι, ωστόσο υποστήριξε πως κατέληξε εκεί δίχως να γνωρίζει πως υπήρχαν ναρκωτικά και όπλα.

«Μετά από επαγγελματική συνάντηση που είχα με κάποιους συνεργάτες μου δέχθηκα πρόσκληση προκειμένου να γιορτάσουμε σε ένα ράντσο, την οποία αποδέχθηκα», τόνισε ο Σλοβένος ρέφερι σημειώνοντας πως δεν γνώριζε τα περισσότερα άτομα που βρίσκονταν στον πάρτι.

«Ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου. Μετά την επιχείρηση της αστυνομίας δώσαμε κατάθεση, όπου εξήγησα πως δεν γνωρίζω καθόλου όλα αυτά τα άτομα. Έτσι μου άναψαν το πράσινο φως για να επιστρέψω στο σπίτι μου στη Σλοβενία».

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΠΗΓΗgazzetta.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ