aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΗ αντίδραση του Πρόδρομου Πετρίδη

Η αντίδραση του Πρόδρομου Πετρίδη

TOY ANΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Σκασμένος ήταν ο Πρόδρομος Πετρίδης από την απόδοση της ομάδας, όπως και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης που βρέθηκαν στη Λιθουανία. Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, έβλεπε απορημένος την εικόνα των παικτών, ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος, αδυνατώντας να πιστέψει το πόσο προβληματική αγωνιστική συμπεριφορά είχαν.

Ο Πετρίδης τα είπε με τους στενούς του συνεργάτες και όχι μόνο, ανταλλάσσοντας απόψεις για το τι έφταιξε και ο ΑΠΟΕΛ έθεσε εν αμφιβόλω την πρόκριση στο 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Πολύ περισσότερα έχει να πει με τον Μπρούνο Μπαλταζάρ, μάλλον και με τους ποδοσφαιριστές ώστε να σηκώσουν κεφάλι, φέροντας τα κάτω-πάνω στον επαναληπτικό αγώνα της Τρίτης.

Η Σούντουβα δεν αποτελεί φόβητρο, το έδειξε εξάλλου και προχθές. Στο δεύτερο μέρος, ελάχιστες φορές πέρασε το κέντρο, κλείστηκε στο καβούκι της και εάν ο ΑΠΟΕΛ ήταν πιο προσεκτικός θα μπορούσε να σκοράρει πολύ πιο νωρίς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ