aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Η αντανάκλαση της κοινωνίας μας…»

«Η αντανάκλαση της κοινωνίας μας…»

Με αφορμή όσα έγιναν το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στο ΓΣΠ στο ντέρμπι Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ, αναφορικά με την ανάρτηση κάποιων αισχρών πανό, ο Γιώργος Χριστούδιας μέσω Facebook, τονίζει πως συνειδητοποιεί για ακόμη μία φορά τους λόγους που τον απομάκρυναν από τα γήπεδα στην Κύπρο.

«Βρισιές, πολιτικά συνθήματα, επεισόδια βίας και φανατισμός. Είναι αυτό το ποδόσφαιρο; Το ποδόσφαιρο είναι κάτι πέραν από αυτό. Είναι κομμάτι του αθλητισμού και στην ουσία θα έπρεπε να σημαίνει υγιή άμυλα, χαρά, κίνητρο για τους νέους για μια ζωή μακριά από ουσίες και άλλες βλαβερές συνήθειες, υγιή ψυχαγωγία για τους θεατές. Αυτά έζησα μέσα από την εμπειρία μου σε μια χώρα που οι πολιτισμένοι Κύπριοι θεωρούν τριτοκοσμική. Ίσως όμως χρειαζόμαστε να πάρουμε κάποια μαθήματα εμείς οι πολιτισμένοι. Τελικά το ποδόσφαιρο μας στη Κύπρο είναι η αντανάκλαση της κοινωνίας μας», έγραψε ο Χριστούδιας κοινοποιώντας παράλληλα τη μεγάλη του συνέντευξη που έδωσε παλαιότερα στον Active και δημοσιεύτηκε και στο Goal.com.cy.

Ο Γιώργος Χριστούδιας ο οποίος λατρεύει το ποδόσφαιρο (αγωνίστηκε παλαιότερα στον Ολυμπιακό Λευκωσίας), είχε την τύχη να ζήσει μια μοναδική εμπειρία, η οποία άλλαξε εντελώς τη φιλοσοφία του για το πώς αντιμετωπίζει πλέον τη ζωή. Πήγε μέσω του εθελοντικού οργανισμού «Τζίβε Μπραζίλ» στη Βραζιλία και δίδαξε ποδόσφαιρο στα παιδιά, στη Φαβέλα Σάντα Μάρτα.

Για περισσότερα, διαβάστε ΕΔΩ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ