aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΗ ανώμαλη προσγείωση του ΑΠΟΕΛ και το στοίχημα του Απόλλωνα

Η ανώμαλη προσγείωση του ΑΠΟΕΛ και το στοίχημα του Απόλλωνα

ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ

Ανώμαλα προσγειώθηκε ο ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι κόντρα στον Απόλλωνα (0-4) στο ΓΣΠ (24/01). Οι γαλαζοκίτρινοι μετά τον αποκλεισμό τους από την Ευρώπη έστρεψαν το βλέμμα τους αποκλειστικά στις εγχώριες διοργανώσεις και στην… εξουδετέρωση των αντιπάλων τους για την κατάκτηση του 6ου συνεχόμενου πρωταθλήματος, αρχής γενομένης από το ντέρμπι με την Ανόρθωση όπου έσπασαν το αήττητο της «Κυρίας» και επικράτησαν 3-0 αρχίζοντας τη δική τους αντεπίθεση. Η ομάδα της Λευκωσίας άρχισε να χτίζει δυναμική, μοίρασε 3άρες, 4άρες και 7άρες στους «μικρούς», ενώ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ πήρε το τρίποντο (3-1), ανεξάρτητα από τον «χαρτοπόλεμο» που ακολούθησε αργότερα μεταξύ των δύο ομάδων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Απόλλων διέσυρε τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ!

Αφού… σκαρφάλωσε στην κορυφή την Κυριακή το βράδυ, είχε απομείνει ο Απόλλων για… το τέλειο έγκλημα. Δεν λέω ότι θα κρινόταν ο τίτλος από τον Ιανουάριο, απλά ο ΑΠΟΕΛ θα είχε την δυνατότητα να απομακρυνθεί από τους… διώκτες του. Ωστόσο, οι κυανόλευκοι της Λεμεσού παρουσιάστηκαν αποφασισμένοι και αποτελεσματικοί, «εκτοξεύοντας» τον δείκτη του σκορ στο 3-0 από το 14ο λεπτό της αναμέτρησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Αυτός δεν ήταν ΑΠΟΕΛ, μας προσβάλει η ήττα»

Η ομάδα του Αυγουστή έβαλε πλέον στοίχημα με τον εαυτό της: Να κερδίσει και την ερχόμενη Τετάρτη, όπου οι γαλαζοκίτρινοι θα ταξιδέψουν «γεμάτοι» στην Λεμεσού, και έτοιμοι να πάρουν το αίμα τους πίσω. Από την άλλη, οι κυανόλευκοι θα επιχειρήσουν να μεγαλώσουν την διαφορά και να βάλουν για τα καλά… μπουρλότο στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Δίνουμε ραντεβού λοιπόν για τις 31 Ιανουαρίου στις 17:00!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ιστορική τεσσάρα του Απόλλωνα!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ