aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Η ανοιχτή χρυσή σελίδα…»

«Η ανοιχτή χρυσή σελίδα…»

Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας ευχαριστεί τον κόσμο για τη συμπαράσταση στον χθεσινό αγώνα με τη Ρόζενμποργκ.

Παράλληλα, διαβεβαίωσε τους φίλους της ομάδας πως η προσπάθεια θα συνεχιστεί με το ίδιο σθένος και επιμονή και ότι έχει αρχίσει η δουλειά για τον επόμενο στόχο του συλλόγου.

Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ: «Η διοίκηση της εταιρείας ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ εκφράζει ένα τεράστιο ευχαριστώ προς τον κόσμο της ομάδας. Χθες οι ΑΠΟΕΛίστες απέδειξαν για ακόμα μια φορά, το μεγαλείο που τους κάνει ξεχωριστούς και με την υποστήριξη που επέδειξαν προς τους ποδοσφαιριστές από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό πρόσθεσαν το συστατικό που χρειαζόταν για να επιτευχθεί η συνταγή της επιτυχίας.

Ο ΑΠΟΕΛ συμμέτοχος με τις 17.000 που βρέθηκαν στο πλευρό του, στις κερκίδες του σταδίου ΓΣΠ, έγραψε ΙΣΤΟΡΙΑ. Η ομάδα μας πραγματοποίησε ήδη τον πρώτο μεγάλο στόχο της χρονιάς, την είσοδο της σε ευρωπαϊκό όμιλο. Θα είναι η τέταρτη συνεχόμενη χρονιά. Είναι ένα επίτευγμα μοναδικό για κυπριακή ομάδα και αυτοί που το έζησαν και το ζουν μπορούν να κατανοήσουν και τη σημασία του.

Η διοίκηση και η ποδοσφαιρική ομάδα θέλουν ταυτόχρονα να διαβεβαιώσουν ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί με το ίδιο σθένος και επιμονή. Έχει ήδη αρχίσει η δουλειά για τον επόμενο στόχο. Σας θέλουμε δίπλα μας σε αυτή την προσπάθεια. Γιατί ΜΟΝΟ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να συνεχίσουμε να γράφουμε σε αυτή την ανοιχτή σελίδα της χρυσής 90χρονης ιστορίας του ΑΠΟΕΛ. Τη νέα ευρωπαϊκή σελίδα που μόλις άνοιξε και θα μας συνοδεύσει τουλάχιστον μέχρι τον Δεκέμβριο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ