aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΗ αναπροσαρμογή και τα «πρέπει» στον ΑΠΟΕΛ

Η αναπροσαρμογή και τα «πρέπει» στον ΑΠΟΕΛ

Ο ΑΠΟΕΛ οφείλει το βράδυ της Τρίτης να αξιοποιήσει την έδρα του, το ΓΣΠ, κόντρα στην Καραμπάχ στο πρώτο ματς για τον γ’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Να είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικός ανασταλτικά, διατηρώντας απαραβίαστη την εστία, φτάνοντας με υπομονή στην επίτευξη ενός τουλάχιστον τέρματος. 

Ο Πάολο Τραμετσάνι καλείται να βρει το ιδανικότερο πλάνο προκειμένου η ομάδα να επιβάλει τον ρυθμό της, γνωρίζοντας παραλλήλως ότι ο Μούσα Αλ Τάαμαρι πολύ δύσκολα θα προλάβει. Κάτι που ίσως οδηγήσει σε αναπροσαρμογή του πλάνου του.

O ΑΠΟΕΛ εν τω μεταξύ, ενημέρωσε για το πρόγραμμα προπονήσεων και συνεντεύξεων Τύπου ενόψει επικείμενου αγώνα με την Καραμπάχ. Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα στις 18:00 θα μιλήσει στους εκπροσώπους των ΜΜΕ ο Πάολο Τραμετσάνι και θα ακολουθήσει η τελευταία προπόνηση (ανοικτή για τα ΜΜΕ πρώτα 15 λεπτά). Την ίδια μέρα, στις 19:00 αρχίζει η συνέντευξη Τύπου του προπονητή της Καραμπάχ και μετά θα προπονήσει τους παίκτες του στο ΓΣΠ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ